PodržimoNaše

[ADRIATIC KAMP POREČ] Obiteljski odmor u Istri! 3 dana/2 noćenja u mobilnim kućicama KAMPU LATERNA**** ili KAMPU BIJELA UVALA**** za do 6 osoba i već od 975kn!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Izaberite 2 ili 7 noćenja i poklonite si idealan obiteljski odmor u Istri za sve one koji žele provesti aktivan odmor uz velik izbor sportskih sadržaja i animacijskih programa za sve dobne skupine! Kuponi su iskoristivi u periodu do 07.05.18.!


Kamp Lanterna**** je jedan od najvećih kampova u Hrvatskoj (80 ha, 2855 jedinica). Nalazi se na zapadnoj obali Istre, na zelenom poluotoku Lanterna, samo 7 km udaljen od slikovitog povijesnog gradića Novigrada i  13 km od poznate turističke destinacije Poreča.

Kamp Lanterna**** idealno je mjesto za obiteljski odmor i sve one koji žele provesti aktivan odmor jer pruža velik izbor sportskih sadržaja i animacijskih programa za sve dobne skupine. Ovaj kamp sa svojom očuvanom mediteranskom prirodom, borovom i hrastovom šumom te tri kilometara dugom šljunčanom plažom pruža sve pogodnosti za nezaboravan odmor.

Kamp Lanterna**** nalazi se u mjestu Tar, udaljenom samo 7 km od povijesnog gradića Novigrada i 13 km od Poreča, u svijetu prvenstveno poznatom po Eufrazijevoj bazilici koja je uvrštena u svjetsku baštinu pod zaštitom UNESCO-a. Poreč i Novigrad poznata su turistička odredišta s pregršt povijesnih, kulturnih i sportskih sadržaja.

U kampu Lanterna**** ćete pronaći i ponudu za razne jednodnevne organizirane izlete (otočje Brijuni, Istra tour, Limski kanal, Jama Baredine, Plitvička jezera, Lipica-Postojna, Venecija hidrogliserom i sl.)

Kamp Bijela Uvala **** nalazi se u Istri, u blizini Poreča, u sklopu turističkog naselja Zelena laguna i glasi za jedan od najboljih hrvatskih kampova.

Kampiranje u Bijeloj Uvali znači odmor na čistom zraku, uz samu plažu, a za one zahtjevnije tu su i dva bazena te mnoštvo dodatnih sadržaja. Mnoštvo sportskih sadržaja, odlična gastronomska ponuda, šljunčana plaža označena ‘plavom zastavom’ i brojna dječja igrališta čine ovaj kamp jednim od najpoželjnijih.

Kamp Bijela uvala **** nalazi se na zapadnoj obali Istre, 5 km južno od Poreča te 2 km sjeverno od Funtane. Tražite li aktivnost, nesvakidašnje doživljaje i bogato kulturno nasljeđe, dolazak u Poreč i okolicu pravi je odabir jer Porečani imaju gotovo stoljetno iskustvo u gostoprimstvu i vrhunskoj turističkoj ponudi.