Zatresi si tlo pod nogama festivalskim vibracijama u Umagu! 4 dana/3 noći do čak 6 osoba u Kanegra bungalovima uz 2+2 ulaznice za spektakularni Sea Star festival u laguni kompleksa Stella Maris!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Neka ti se zatrese tlo pod nogama festivalskim vibracijama od 24. do 27.05.2018.! Hurts, Robin Schulz, Disciples, Ofenbach i strahovita hip hop i rap postava... I uz neograničeno korištenje shuttle bus prijevoza na relaciji Kanegra - Umag Stella Maris*!

Turistička agencija Atlas i Crno Jaje vode te na festivalski show vrhunskog sadržaja!



Sea Star, dvostuki nominirani za Europske festivalske nagrade i dobitnik Ambasadora za Najbolji novi festival, održati će se od 24. do 27. svibnja 2018. godine. Formula 2+2 pokazala se uspješna prve sezone pa će tako u petak 25. i subotu 26. svibnja, Sea Star Festival svirati u svojoj punoj snazi u sad već regionalno poznatoj laguni umaškog kompleksa Stella Maris. Četvrtak 24. će biti dan zagrijavanja, a nedjelja 27. svojevrstan "after party", tijekom kojih će festival raditi u drugačijem formatu.


Uživaj u ovom glazbeno-morskom aranžamanu za 4, 5 ili 6 osoba!

SEA STAR U PRVOM VALU DONOSI HURTS, ROBINA SCHULZA, HITMAKERE I STRAHOVITU RAP POSTAVU!

Elektronski svjetski superstar Paul van Dyk još od ranih devedesetih postavlja standarde kao DJ. Rođen tijekom komunističke ere u bivšoj Njemačkoj Demokratskoj Republici, još kao mladić potajno je slušao elektronsku glazbu putem tada zabranjenih radijskih postaja sa Zapada koje su, kako sam tvrdi, zaslužne za njegovo glazbeno obrazovanje. Tijekom karijere radio je sa zvijezdama kao što su U2, Madonna, Depeche Mode i Justin Timberlake.
S prvim valom stižu ne morske, već prave glazbene zvijezde i jedan od najboljih koncertnih bendova današnjice Hurts! S njima stiže i ubitačan hitmaker Robin Schulz! A da bi se hitovi već sad brojali u desetinama, tu je i vreli londonski trio Disciples te francuski dvojac sa zaraznim hitovima Ofenbach! Kako bi tulum bio još intenzivniji, zatrest će nas i hip-hop beatovi strahovite postave koju vode zagrebački velikani Tram 11,  balkanski rap otac (i) Edo Maajka, kao i jedina prava hip-hop "majka" Sajsi MC te omiljeni dalmatinski Dječaci i neprikosnoveni splitski pobjednik Krešo Bengalka.


Sposobnost britanskog dvojca Hurts da uspješno evocira romantiku 80-ih u suvremenom formatu, nikoga ne ostavlja ravnodušnim, a nastupali su na svim vodećim festivalima kao što su Glastonbury, Rock am Ring, Fuji Rock ili EXIT! Njihov nastup na Petrovaradinu 2014. te na Sea Danceu 2016. raspametili su desetke tisuća koji su uglas pjevali najveće hitove poput 'Wonderful Life', 'Miracle', 'Stay', 'Sunday', 'Illuminated', 'Lights', 'Some Kind Of Heaven', i mnoge druge. 
Vladar plesnih podija današnjice, njemački DJ i producent Robin Schulz, svaku traku koje se primi pretvara u zlato. Svjetski proboj donosi mu remiks singla 'Waves' u 2014. godini kojim je zaradio čak i Grammy nominaciju. Daroviti Nijemac danas je zvijezda glavnih festivalskih pozornica kojem se na listi suradnika nalaze Moby, David Guetta, James Blunt, Akon, i drugi velikani koji u dokumentarnom filmu o Schulzu imaju same riječi hvale. 
Londonski trio Disciples eksplodirao je uz hit 'How Deep Is Your Love' nastalim u suradnji s Calvinom Harrisom. Trojac u sastavu Duvall, Luke Mac i Gavin Kool sami pišu, pjevaju i produciraju vlastitu glazbu, a istaknuto mjesto na ljestvicama ostvario im je jedan od najslušanijih singlova iz 2017., 'On My Mind'! Glastonbury, Leeds, Creamfields, Summerburst i Exit samo su neki od najvećih festivala na kojima su nastupali, a mogu se pohvaliti i ljetnom rezidencijom u famoznom klubu Amnesia na Ibizi. 
Ofenbach je senzacija iz Francuske, a čine ju Dorian Lo i Cesar de Rummel. Najpoznatiji po platinastom singlu 'Be Mine' uspješno kombiniraju utjecaje rock'n'rolla i elektronske glazbe. Izdaju zarazni hit 'Katchi' koji je za kratko vrijeme dosegao nevjerojatnu radijsku popularnost i pokrenuo potpuno novi glazbeni stil! U svoje nastupe ne libe se ubaciti AC/DC, Red Hot Chili Pepperse, Nirvanu i Daft Punk koji u njihovim remiksima provjereno prave festivalsku euforiju.


Na Sea Star stižu i direktori hrvatskog hip hopa, zagrebački Tram 11. Nakon spektakularnog povratničkog koncerta u rasprodanoj velikoj dvorani Doma sportova i reizdanja fantastičnog prvijenca 'Čovječe ne ljuti se' (1999.), zakotrljala im se prava lavina nastupa. Neprikosnoveni uzori generacijama, Target i General Woo kroz hitove 'Hrvatski Velikani', 'Vrućina gradskog asfalta', 'Pad sistema' i druge, odgajali su publiku i upisali se u povijest. 
Još jedan as regionalnog hip hopa, Edo Maajka, donosi flow bez greške brušen na ranim albumima 'Slušaj Mater' i 'No Sikiriki' kojima je kritizirao političko-socijalno okruženje pogledom 'običnog čovjeka'. Ove godine stiže s novim albumom i pojačan pratećim bendom. 
Sajsi MC jedna je od najzapaženijih reperica na Balkanu, prepoznatljiva po provokativnom stilu najvećih hitova 'Mama', 'Nadrkano hodanje', 'Antifa kučke' te 'Liz Taylor' s osječkim dvojcem Krankšvester. Među šokantnije suradnje ubraja joj se i ona sa Severinom za hit 'Silikoni'! 
Hip hop na Sea Staru na razini će držati i splitski Dječaci koji su pokorili scenu već prvim albumom 'Drama' (2008.), dok im je prva naklada nasljednika 'Istina' (2011.) prodana u rekordna dva dana, a singl 'Lovrinac' zaradio je i nominaciju za Porina. 
Krešo Bengalka u Umag donosi splitske priče s ulice, a nakon grupe Kiša metaka s kojima je poharao regiju te solo prvijenca 'Finale', novi album 'Split Zoo' stiže u veljači uz hitove ‘Repetiram’, ‘Šta ćeš?’ i ‘Nokturno’, kojima je pokazao da je "tvrđi i od samog sebe".


Ulaznice su namjenjene samo državljanima RH - ulaznicu je potrebno promjeniti za festivalsku narukvicu na mjestu događanja uz predočenje osobne iskaznice. Opis smještaja: Bungalovi - 233 bungalova (za 4 - 6 osoba): SAT tv, telefon, WI-FI, spavaće sobe, dnevni boravak, kupatilo, kuhinj, terasa. Za ovu ponudu je potrebno kontaktirati agenciju na besplatni broj telefona 0800 99 98 ili na mail putovanja@atlas.hr!