[ZAGREB/RIJEKA] VELIKA AKCIJA CENTARA BODY CREATOR U HRVATSKOJ!!! SIGURNO SMRŠAVITE uz Body Creator&Crno Jaje!!! 35 efikasna tretmana u Zagrebu na 2 lokacije i u Rijeci, za SAMO 990kn!

29 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

U cijenu je uključeno: 10 x Termo kapsula; 10 x Infrared SPA kapsula; 10 x Presso terapija; 5 x LPG endermoloških vakumskih ili 5 x endermoloških vibratornih masaža! POKLON SVIM KUPCIMA: metabolička i antropometrijska analiza tijela, nutricionističko savjetovanje sa dijetoterapijom i 5x E-light tretmana trajnog uklanjanja dlačica na bikini zoni ili pazusima!!! Kupon je iskoristiv do 15.09.2018.!!!

Infra red kapsula

Infra crvene zrake povećavaju mikrocirkulaciju što doprinosi bržoj izmjeni tvari u stanicama te pomaže sagorijevanju masnog tkiva. Jedan tretman u infra crvenoj kapsuli može pomoći u sagorijevanju do čak 600 kalorija. Najveći im je doprinos dubinska detoksikacija te se u medicini koriste kod trovanja teškim metalima. Povoljni utjecaj infra-crvenih zraka djeluje i još i 30 minuta nakon završetka tretmana, a za mršavljenje one su odlični saveznik. Odlične su za povećanje imuniteta.

Presoterapija - zvana i limfna drenaža

Limfnom drenažom, zvanoj i presoterapija, postiže se ravnoteža tekućina u organizmu i bolje opće stanje organizma. Metoda upuhivanja zraka stvara pritisak na limfne čvorove, čime se mehanički potiskuje nataložena međustanična tekućina. 

Terapijom se potiče funkcija limfnog sustava pa se tako brže izlučuju štetne tvari iz tijela kao i suvišne tekućine kao i razgrađene masne naslage. Cjelokupni tretman dovodi do stanja opuštenosti, prestanka natečenosti i boli koja je eventualno bila prisutna ranije.

Limfna drenaža je medicinsko-kozmetički tretman koji potiče razgradnju celulita, smanjenje obujma, prokrvljenost tkiva i otklanjanje edema.

Pozitivni učinci aparatne limfne drenaže

- smanjenje obujma nogu

- smanjenje oteklina nogu

- razbijanje i razgradnja celulita

- poboljšanje cirkulacije

- pomaže učvršćivanju i zatezanju kože

- pomaže izbacivanju toksičnih tvari iz organizma

- primjena presoterapije pogoduje procesima ozdravljenja u ljudskom tijelu

Termo kapsula

Pomoću aktivnih, ciljanih vježbi u Termo kapsuli, postižemo odlične rezultati u gubitku težine i centimetara na najkritičnijim zonama na tijelu! Konstantna temperatura od 37 C u Termo kapsuli koja omogućuje u samo nekoliko minuta vježbanja potrošiti 1500 kCal, što je 3-4 puta više masnoće nego uobičajenom tjelovježbom.

VJEŽBANJE U TERMO KAPSULAMA

Višestruke su koristi vježbanja u Body Creatorovim termo-kapsulama. Budući znamo da su enzimi važan faktor u svim biokemijskim reakcijama pa tako i u razgradnji masti, tj. lipolizi, i budući je u njihovoj prirodi da im se rad ubrzava na višim temperaturama, individualno sastavljen sklop vježbi u termo-kapsulama na fiziološkoj temperaturi povećava enzimsku aktivnost te uspješno pomaže u razgradnji masnih naslaga.

Osim reaktivacije enzimskog sustava, ta ista toplina pozitivno utječe i na širenje krvnih žila i mikrocirkulaciju. Dobro stanje cirkulacije, kao rezultat utjecaja topline, je također uvelike odgovorno za razgradnju masnih naslaga, a posebno celulita. Naime, toplina širi pore krvnih žila te tako omogućuje ulazak hranjivih tvari i O2 u stanicu i izlazak CO2 i štetnih produkata metabolizma iz stanice, tj. životno važnu izmjenu produkata metabolizma.

POKLON

E-light metoda je laserska metoda dugotrajnog uklanjanja dlačica koja kombinira ipl metodu i radio frekvenciju. Učinkovitija je od drugih sličnih metoda i bezbolna!

Antropometrijska i metabolička analiza tijela - zahvaljujući njoj saznat ćete točno sastava vašeg tijela, ciljeve koje si morate postaviti i najbolje moguće rješenje za postizanje tih ciljeva!!!

LPG Cellu M6 aparat djeluje na principu vakuma i to je revolucionarni aparat koji povećavanjem lokalne mikrocirkulacije vraća kruženje hranjivih tvari vezivnog tkiva u stanje prije nastanka celulita i time poboljšava izgled i pojačava napetost kože. Kako djeluje ovaj revolucionarni aparat? Visoka tehnologija Cellu M6 Keymodula klijentici omogućuje dostizanje optimalnog stanja tkiva, što je posebno uočljivo u potkožnim masnim stanicama. Riječ je o potkožnoj gimnastici koja pomaže u stvaranju novog sklada vezivnog tkiva i povećava optok krvi i limfe, čime djelotvorno odstranjuje metabolički otpad. Rezultat je vitko tijelo lijepih obrisa i nježnija, gipkija koža. Ovaj tretman je potpuno bezbolan i organizmu neškodljiv - proces djeluje opuštajuće, a u njega nisu uključeni nikakvi lijekovi ili kemijske tvari. LPG je jedinstvena metoda koja se već više od 10 godina primjenjuje u Europi, a milijuni žena je ne bi zamijenile ni s jednim drugim tretmanom! Žene naprosto obožavaju ovaj tretman jer u 30 minuta ugodne masaže oblikuje kritične zone koje nije moguće zahvatiti nikakvom aktivnošću! Metoda je namijenjena ženama koje se ne mogu riješiti masnih naslaga iako se pravilno hrane i bave se fizičkom aktivnošću; onima koje žele oblikovati tijelo i zategnuti kožu; ženama koje žele vratiti tijelo u formu nakon trudnoće, ženama koje žele zategnuti kožu nakon mršavljenja i onima koje se žele riješiti masnoća na trbuhu i oko struka!

LPG metoda stimulira stanice da prirodnim putem otpuste masnoće.Cirkulacija na tretiranom području se ubrzava 6-8 puta i dovodi kisik regenerirajući tkivo u dubinskim slojevima dermisa. U jednom tretmanu može se tretirati cijelo tijelo od ruku do stopala ili samo problematične zone. Tretman se sastoji od primjene više metoda ovisno o zahvaćenosti tkiva lokaliziranom masnoćom ili celulitom. Tkivo zahvaćeno celulitom tretirat će se programom oblikovanja, dok će se opuštenu kožu tretirati programom za zatezanje. Sve zajedno će se završiti programom limfne drenaže. Nakon nekoliko tretmana, tvrdoglave masne rezerve i celulit gube bitku!