Hotel Veniše Burger Ranč poziva Vas na 2 dana/1 noćenje uživanja! Polupansion za dvoje uz neograničen ulaz u Svijet sauna i jahanje konja uz instruktora za 499 kn!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Navedena ponuda uključuje i zabavu za djecu! Grupe do 8 članova djece imaju organizirane kreativne radionice. Također, za sve kupce koji kupe 3 noćenja dobivaju 1x ručak za sve GRATIS!!! Kupon vrijedi do 30.06.18. (termini početkom tjedna - ponedjeljak i utorak - provjeriti s hotelom; termini za Praznik rada mogući uz nadoplatu).

Samo nekoliko kilometara od Nazarja, na obroncima prekrasne prostrane doline, u srcu netaknute prirode, daleko od gradske vreve, na zelenoj visoravni, okružen širokim šumama, planinama čeka vas ranč Burger Veniše. 

Prvi puta hotel je otvorena u proljeće 1997. godine. 2004. godine zbog obnove hotela bio je godinu dana zatvoren te je za to vrijeme izgrađen tzv. Wellness centar, koji je mostom povezan s hotelom. 

Osim toga, hotel ima dvije seminarske sobe, sobu za masažu, sobu sa solarijem, kompleks sauna - turska, finska i biljna sauna te hidromasažna kada - jacuzzi, stolni tenis u podrumu i teretanu.