Uživajte u buđenju proljeća u Baškoj Vodi i Hotelu Horizont**** ! 3 dana/2 noćenja na bazi buffet polupansiona (večera/doručak), korištenje bazena i fitness centra, sve za 2 osobe već od 1140 kn!

17 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Paket uživanja za dvoje uključuje brojne sadržaje i pogodnosti kojima ćete popuniti svoje vrijeme... mi predlažemo korištenje slatkovodnog bazen, hidromasažnog bazena, sauna i fitness centra! Dodatni popust - dijete do 12 god. na pomoćnom ležaju gratis!!! Kupon vrijedi od 02.04. do 29.04.2018.!

HOTEL HORIZONT **** Baška Voda

Smješten na prekrasnoj lokaciji uz promenadu i u okruženju borove šume, svega 50 metara od mora i centralne plaže, samo 200 metara od centra Baške Vode, hotel Horizont je pravi izbor pri odabiru smještaja i opuštajućeg boravka za vrijeme Vašeg posjeta ovom centralnom dijelu Jadranske obale.

Na pet katova hotel nudi ukupno 202 lijepo uređenih i dobro opremljenih soba i apartmana, od kojih većina sa svojih balkona pruža bočni pogled na more.

Široka ponuda wellness usluga u kombinaciji modernih tretmana sa različitim drevnim SPA kulturama stvara jedinstven doživljaj i poticaj totalnom blagostanju.


U vaše slobodno vrijeme možete zaigrati tenis ili uživati u partiji biljara, sportovima na vodi, vježbati u teretani, osvježiti se u jednom od jacuzzia , na bazenima ili oživjeti um i tijelo u čarobnom Svijetu sauna. Ovdje u hotelu Horizont**** ste uvijek dobrodošli, a mi Vas pozivamo da pronađete svoje mjesto pod suncem!