[Zvižduk] U prekrasnom parku na Vrbskom jezeru, izložba je najljepših građevina svijeta u omjeru 1:25! Dok razgledavate poznate svjetske građevine, osjećate se kao div!

Idealna zabava za djecu i odrasle. Zabavni park minijatura.  Doživite svijet u malom.

Svijet u malom na Wörthersee. Ovdje je postavljeno oko 160 minijaturnih građevina iz pedeset država svijeta. Izgradili su ga profesionalni graditelji modela i visoka tehnička učilišta od izvornih materijala. Najveći je model Bazilike Sv. Petra u Rimu, a najviši CN tornja iz Toronta. Osobito zanimljivi su među ostalima katedrala “Sagrada Familia” iz Barcelone, te Space Shuttle, koji svakog sata demonstrira start uz dim i vatru te se podiže tri metra iznad zemlje.

Program putovanja:

Okupljanje grupe u 6.30 i nakon upoznavanja sa pratiteljem putovanja, polazak u 6.45 sati, sa južnog parkirališta Gradskog poglavarstva, Trg Stjepana Radića 1, Zagreb. Vožnja kroz Sloveniju i Austriju uz kraća zaustavljanja putem radi odmora. Dolazak u MINIMUNDUS-poznate svjetske građevine u malom.

(Operna kuća-Sydney, Kineski zid, Salzburška katedrala, crkva Sv. Marka, Eiffelov toranj… ) Nakon razgleda Minimundusa slobodno vrijeme za vlastite programe, predlažemo odlazak u šetnju uz jezero Wörthersee, najpopularnije ljetovalište u Austriji gdje možete uživati u prekrasnom krajoliku do polaska.

Dolazak u Klagenfurt. Po dolasku razgled grada uz pratitelja putovanja: katedrala Sv. Trojstva, Alter Platz, stara i nova vijećnica, Landhaus, Sv. Egid, Neuer Platz sa fontanom zmaja Nakon razgleda grada slobodno vrijeme za vlastite programe.

Povratak za Zagreb u 18.00 sati. Dolazak u Zagreb u večernjim satima.