[Smart Travel] Bled i festival čokolade u Radovljici 21.04.2018.! 1-dnevni izlet uz prijevoz turističkim autobusom, licenciranog pratitelja, sve razglede prema programu za 149 kn/osobi!

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Posjetite biser Slovenije, jezero Bled, smješten u podnožju Julijskih Alpi. Zasladite se ukusnim čokoladama u Radovljici na Festivalu čokolade i sudjelujte u izradi tradicionalnih licitara. GARANTIRAN POLAZAK!

PROGRAM PUTOVANJA

Okupljanje grupe na autobusnom kolodvoru Zagreb (peroni 502 - 507) u 06.45h. Nakon upoznavanja sa pratiteljem putovanja, polazak u 07.00h prema BLEDU. Vožnja kroz Sloveniju uz kraća zaustavljanja, prema potrebi grupe. 

Dolazak u Bled, biser slovenskih Alpi, koji okružuju visoki planinski vrhunci i dodatno doprinose mističnosti i ljepot jezera. Slijedi slobodno vrijeme za šetnju uz samo jezero i mogućnost vožnje tradicionalnim čamcem po jezeru do BLEDSKOG OTOKA i posjeta baroknoj CRKVI SV. MARIJE na otoku s odlično sačuvanim freskama i prilikom da posjetitelji zazvone za sreću i ispunjenje želja (uz doplatu na licu mjesta)! 

Nakon opuštanja uz kavu ili kolač, nastavljamo našu vožnju prema RADOVLJICI, čiji je STARI GRAD jedan od najbolje očuvanih gradskih struktura u Sloveniji, s kućama koje datiraju iz 15. i 16. stoljeća. Ovaj šarmantni grad će Vas definitivno očarati svojim položajem, s raznolikom saučuvanom arhitekturom, ali i muzejim i galerijama, kao i drugim atrakcijama. 

Svaki kutak ovog gradića odiše poviješću, i priča zanimljive priče iz prošlosti. Ujedno, Radovljica je poznata i po FESTIVALU ČOKOLADE na kojem svoje proizvode predstavljaju proizvođači čokolade iz Slovenije, kao i oni iz inozemstva! Svi čokoladni proizvodi se mogu degustirati, a one najukusnije možete kupiti te ponijeti kao suvenir. 

Radovljica je poznata i po dugoj tradiciji izrade MEDENJAKA i LICITARSKIH SRCA, a mi svakako predlažemo sudjelovanje u zajedničkoj prezentaciji i radionici (uz doplatu). Zašto nebiste izradili suvenir i oduševili svoje ukućane originalnim poklonom? Slobodno vrijeme za vlastite programe. 

Nakon opuštanja uz kavu, degustacije čokolade i sudjelovanja u radionicama, okupljanje grupe u dogovoreno vrijeme, te polazak prema Zagrebu. Dolazak na mjesto dolaska je predviđen u večernjim satima.