Upoznaj MoslaVinu na biciklu!!! 2 dana/1 noćenje s doručkom u hotelu Kutina*** uz vinsku biciklijadu, degustaciju vina i ručak u kleti „Rumišek“ sve za 340 kn/osobi!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Za sve ljubitelje dobre kapljice i biciklizma ovo je idealan spoj! Ukoliko nemate bicikl, moguće ga je iznajmiti u iznosu od 80 kn po danu. Kupon vrijedi isključivo za odabrane datume: 21.04.-22.04.18.!

PROGRAM:

21.04. KUTINA  
Dolazak u Kutinu u ranim jutarnjim satima. Smještaj u hotel Kutina***. Odlazak na gradski trga odakle kreće Kutinska biciklijada. Start duže rute predviđamo u 11,00 h (vožnja duga cca 30 km), a start kraće rute u 11:30 (vožnja duga oko 6,5 km). Po završetku vožnje dolazak na Bajer gdje previđamo druženje uz glazbu, igre i bogatu ugostiteljsku ponudu. U popodnevnim satima odlazak do hotela. Noćenje.

22.04. KUTINA
Doručak, odjava iz hotela. Odlazak na gradski trg gdje započinje Vinska biciklijada. Polazak grupe u 11:00 h. Lagana vožnja duga 30-tak kilometara u pratnji bike vodiča po makadamskim i cestovnim putevima. Vožnja kroz šumovita, cestovna i vinogradarska predjela. Obilazak triju vinarija, te degustiranje izvorne moslavačke sorte Škrlet. Uz škrlet ćemo okusiti i ostale sorte, a to su: Frankovka, Graševina, Moslavac… Na cilju druženje, ručak.




Škrlet je sorta bijelog grožđa nepoznata podrijetla, ali s obzirom na to da se pretežito uzgaja u podregijama Moslavina i Pokuplje, mnogi su stručnjaci skloni tvrdnji da je na tim područjima samonikla (autohtona). Izuzetno ugodna aroma i skladan okus ovoga vina kada je ono proizvedeno u skladu s odgovarajućim tehnološkim postupkom i iz zrela i zdrava grožđa, kojemu je proizvodnja ograničena i zaštićena u skupini kvalitetnih pod imenom moslavački škrlet, daju mu za pravo da u tom smislu napreduje i da se uskoro uvrsti među vrhunska.   

Kako nam je bilo prošle godine, možete pogledati na linku!