Praznik rada u Stubakima! 3 dana/2 noćenja s polupansionom u hotelu Matija Gubec + 2 klasične masaže, kupanje i wellness, zabavno glazbeni program - 30.04.'18. uz Duška Lokina i Lepe cajte!!!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Dođite u Stubičke Toplice i provedite nezaboravan Praznik rada! Boravak za djecu do 5 godina GRATIS, free wifi i parking! Smještaj je u dvokrevetnim sobama. Kupon je moguće iskoristiti u periodu 29.4. - 1.5.2018.!

Dobrodošli u Hotel Matija Gubec – Vaš hotel u srcu Hrvatskog Zagorja. Okružen zelenilom prekrasne prirode, Hotel je smješten u Stubičkim Toplicama na samom izvoru termalne i ljekovite vode. Stubičke Toplice nalaze se u Hrvatskom Zagorju, 40 km sjeverno od Zagreba, 3 km zapadno od Donje Stubice, na nadmorskoj visini od 168 m.

Bazenski dio hotela povezan je direktno sa smještajnim kapacitetima i omogućuje gostima nesmetano korištenje istih. Bazeni su otvoreni tijekom cijele godine. Termalna voda Stubičkih Toplica na glasu je svojim kvalitetama kao i termalne vode poznatih toplica Karlovy Vari.

Kupalište Hotela "Matija Gubec" nudi raznovrsne, profesionalne masaže, objedinjene pod imenom "SVIJET MASAŽE". Iz naše ponude, ovisno o željenom intenzitetu, izdvajamo klasičnu, medicinsku ili sportsku masažu. Naša ekipa fizioterapeuta uvijek će vam rado pomoći odabrati najprikladniju masažu, baziranu na visokokvalitetnim, prirodnim biljnim uljima.

Ručna masaža kojom se sjedinjenjem protoka energije postiže maksimalno opuštanje organizma. Otklanja bol, relaksira, a veće mišićne skupine postaju izdržljivije, gipkije i elastičnije. Masaža hrani, regenerira, budi vitalnu snagu i vraća harmoniju čitavom organizmu.

Doživljaj Praznika rada upotpunit će fenomenalan koncert uz ''Lepe cajte'' i Duška Lokina! Luda noć vas zove :)