Za BRZE REZULTATE u SAMO 3 DOLASKA u Studio ljepote Manuela! Poklonite si: 3x kavitacije, 3 body wrappinga, 3x termo deke, 3x limfne drenaže za samo 399kn!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon se može iskoristiti do 25.05.2018.! Kupon se koristi u 3 dolaska!

KAVITACIJA 

Niskofrekventni ultrazvučni valovi fokusirani na preciznoj dubini. Efekt kavitacije: Selektivno razbijanje potkožnih masnih stanica bez oštećenja okolnog tkiva.Ultrazvučnom kavitacijom uspješno se otklanja i celulit kao i masno tkivo. Osoba koja je bila podvrgnuta tretmanima i pravilnom režimu prehrane gubi tendenciju nakupljanja masnog tkiva i celulita na tretiranom mjestu. 

BODY WRAPING

U anticelulitnim tretmanima i programu mršavljenja obavezno koristimo visokoefikasnu metodu oblikovanja tijela "Body Wrapping“. Već nakon prvog tretmana dolazi do pokretanja i postepenog topljenja masnih naslaga na tijelu. Rezultati su vidljivi i mjerljivi.Obim ugroženih zona se znatno smanjuje, koža postaje glatka i zategnuta. Zone koje vrlo uspješno tretiramo su trbuh, bokovi, butine i stražnjica. Za najbolje rezultate ovu metodu uvijek radimo u kombinaciji s termo dekom.

TERMO DEKA

Termo deka se zasniva na infracrvenim zrakama koje su dokazano učinkovite za gubljenje kilograma i oblikovanje tijela. Zagrijanost termo deke je između 30 i 60 °C , te se temperatura prilagođava ovisno o stanju i potrebama naših klijenata. Ovaj tretman pomaže u ubrzavanju cirkulacije, staničnoj aktivaciji te metaboliziranju stanica. Ima dobre učinke na smanjenje upala, sterilizaciju, zacjeljivanje, gubitak tjelesne težine, itd

LIMFNA DRENAŽA

Radi na principu POKRETANJA LIMFE u tijelu koja vaše tijelo rješava nakupljenih toksina. Dijelovi koji su zahvaćeni celulitom će se na tai način bolje cirkulirati, a noge ili dio kojeg tretirate izgledat će utegnutije i glađe.