[ZAGREB] Mmm.... 300 grama čistog mesnog užitka!!! Dođite brzo u restoran Texas steak&grill house ili The Movie pub na najukusniji ramsteak s kosti na žaru za samo 59 kn! Što još čekate???

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Uživajte u odličnoj atmosferi popularnog The Movie Puba, jednog od najpopularnijih mjesta svoje vrste u Zagrebu! Kupon je iskoristiv u periodu do 24.05.2018.

Ponuda uključuje: Ramsteak na žaru - 300 grama čistog mesnog užitka u restoranu Texas steak&grill house ili The Movie pubu za 59 kn!

Cijena uključuje: ramsteak s kosti na žaru (300g) za 1 osobu u Texas steak&grill house ili The Movie Pubu.

 U prizemlju hotela nalazi se popularni The Movie Pub & Restoran, gdje naši gosti mogu odlično jesti i svakodnevno doživjeti vrhunsku zabavu uz live svirku poznatih bandova u večernjim satima.

   

The Movie Pub & Restoran ” otvoren 2002. godine stekao je status kultnog zagrebačkog okupljališta u koji rado navraćaju gosti iz čitave Hrvatske. Mjesto je vrhunske zabave i provoda. Uređen je u stilu engleskog pub-a. Prostor sa 350 stalnih sjedećih mjesta, podijeljen je na dva dijela, koji po potrebi mogu funkcionirati autonomno svaki za sebe, ali i kao jedinstven prostor. Interijer je uređen s pažljivo odabranim detaljima i stilskim namještajem.

Facebook pogledajte ovdje!