[ZAGREB/RIJEKA/OSIJEK/SPLIT] Paket “Dlačice OUT!” Riješite se dlačica na cijelom tijelu bezbolnim sustavom SHR u Laser centru TRINITY uz 40 laserskih tretmana za samo 899 kn! Čeka vas i POKLON ;)

61 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Paket "dlačice OUT"! Crno jaje i Laser centar Trinity donose Vam novitet na tržištu, uklanjanje dlačica SHR metodom u Zagrebu, Splitu, Rijeci i Osijeku i čak 94% popusta! POKLON: 3 LED maske za pomlađivanje lica!

Ponuda uključuje:

40 laserskih tretmana uklanjanja dlaka laserskim SHR aparatom + 3 led maske za pomlađivanje lica u Laser Centru Trinity u Zagrebu, Rijeci, Osijeku i Splitu za samo 899 kn!


Prije kupnje kupona, izaberite grad:

Opcija 1: Zagreb - 097/772-0086 (Zagreb) 

Opcija 2: Rijeka - 098/933-0992 (Rijeka)

Opcija 3: Osijek - 095/730-2824 (Osijek)

Opcija 4: Split - 098/1353-664 (Split)


Tretmani uključuju najbitnije zone: 

5x potkoljenice, 

5x natkoljenice, 

5x bikini, 

5x pazusi, 

 5x nadusnice,

5x brada, 

5x linija trbuha, 

5x brazilka + 

3x led maske za lice. 

Radno vrijeme: pon-pet 9-20h, sub 9-14h.

ODMAH po primitku kupona, najava 3 dana unaprijed na tel. 097/772-0086 (Zagreb), 098/933-0992 (Rijeka) i 095/730-2824 (Osijek), Pavla Pejačevića 11, uz KOD i ID kupona po primitku. 

KUPON JE POTREBNO PONIJETI SA SOBOM PRILIKOM DOLASKA!

SHR kombinira visoku snagu, nisku gustoću protoka i super visoku frekventnost kratkih pulseva, postupno povećavajući temperaturu folikula dlake nadodavanjem pulsacija lasera.

SHR postupno zagrijava kožu sve dok se ne dostigne potrebna kumulativna energija u korijenu dlake.

Ne izlažući korijen dlake ni jednom jedinom pulsu visoke energije, SHR ne uzrokuje traumu kože s višom koncentracijom melanina, što ovu metodu čini jednom od najpouzdanijih i najefikasnijih opcija laserskog uklanjanja dlaka za osobe koje ne žele bolne tretmane. 

SHR tretman se može provoditi u bilo koje doba godine, budući da je izlaganje suncu manje štetno za kožu koja je tretirana SHR metodom.

Tradicionalne e-light metode visokog zagrijavanja efikasno podižu temperaturu područja korijena, bulbusa i okolnog tkiva, ali uzrokuju intenzivni bol zbog visoke energije pojedinačnog pulsa. SHR se ne fokusira samo na melanin kao primarnu kromoforu (biološki aktivne molekule kože). Umjesto toga, SHR se bazira na postepenom povećavanju temperature subdermalnog (potpovršinskog)sloja kože kontinuiranim pomicanjem laserske glave preko tretiranog područja. SHR podiže i održava temperaturu do 45°C do 50°C, držeći toplinu duži vremenski period čime inhibira okolne biološke markere (poput stem ćelija i enzima) za trajnu redukciju dlakavosti, istovremeno održavajući ugodnu temperaturu na površini kože. Višestruki pulsevi (do 10 pulseva u sekundi) podižu temperaturu dermisa na razinu potrebnu za sprečavanje rasta dlake. SHR tehnologija osigurava podizanje temperature dermisa iznad 42°C (radi efektivnog uklanjanja dlaka) ali ne iznad 50°C, što bi moglo da uzrokuje bol, opekotine i trajnu diskolorizaciju kože. Time se eliminira osjećaj boli, a melanin ne izlaže istom tipu traume kao kod tradicionalnih IPL-a i lasera za uklanjanje dlačica.

SHR tehnologija predmet je kliničkih studija, brojnih stručnih izvještaja, članaka i drugih profesionalnih studija. U studijama koje uspoređuju SHR s drugim IPL i laserskim tretmanima za uklanjanje dlačica, potvrđeno je da je SHR tretman značajno manje bolan, mnogo efektivniji i bez neugodnih nuspojava.

BEZBOLAN, za sve tipove kože. 


Osnovni preduvjet zdrave i lijepe kože je redovito uklanjanje nakupljenih nečistoća, orožnjelih stanica i viška sebuma.

Čista koža omogućava i bolju penetraciju kozmetičkih preparata a time se postiže bolji tonus te svjež i zdrav izgled.


POKLON: 3 LED maske za pomlađivanje lica! Ultrazvučno čišćenje je vrlo nježna i neagresivna metoda uklanjanja nečistoća sa lica.


Ultrazvučni aparat koristi zvučne valove visoke frenkvencije, dubinski zagrijava kožu i tako čisti pore od nakupljene masnoće i otklanja sloj odumrlih stanica s površine kože.

Rezultat je - čista i sjajna koža bez crvenila i iritacija. Ultrazvučno čišćenje se može raditi samostalno ili u kombinaciji sa klasičnim tretmanom kao završna faza jer umiruje kožu i pospješuje apsorpciju svih aktivnih tvari koje nanosimo u toku tretmana.


Nakon ovog tretmana čišćenja koža poprima zdrav izgled, smanjuju se proširene pore te pojačana pigmentacija, koža je hidratizirana i oksigenizirana.


Pogledajte i ostale ponude Laser centra Trinity:
Ponude u Zagrebu
Ponude u Rijeci
           Ponude u Osijeku
           Ponude u Splitu

Kupon se može iskoristiti u jednom gradu!

Za najbolje rezultate, poželjno je da osoba ne ide u solarij najmanje 2 tjedna prije tretmana. Područje koje epilirate obrijte ili depilirajte kremom za depilaciju večer prije ugovorenog tretmana, a 2-3 tjedna prije tretmana prestanite uklanjati dlačice iz korijena (pincetom ili voskom), već samo površinski.