PRANA - SPA KOKTEL u Beauty centru PRANA u Puli! 4 tretmana mršavljenja 50% povoljnije i za samo 249 kn! Kupon se može iskoristiti do 20.05.2018.!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Paket uključuje: 1. tretman: piling tijela, 2. tretman: masku sa algama, 3. tretman: termo deku, 4. tretman: masaža cijelog tijela od 45 min!

SPA KOKTEL ZA TIJELO


Tretman se sastoji od:

1. Piling cijelog tijela - Pilingom tijela se skida sloj odumrlih stanica te koža dobiva sjaj i mekoću i bolje upija hidratantna sredstva. Piling ima za cilj skinuti odumrle stanice kože i na taj način ju osvježiti. Također, piling stimulira regeneraciju kože te zaglađava i omekšava suhu i grubu kožu. Dobro izbalansirani aktivni sastojci nježno otpuštaju i skidaju rožnate stanice kože.

Tretman je primjeren za sve tipove kože, a zbog istovremenog efekta masaže, stimulira se mikro cirkulacija krvnih žila i time se poboljšava cirkulacija krvi. Pomognemo li pilingom koži da odbaci odumrle stanice, učinit ćemo kožu jako zahvalnom. Bolje će disati, djelovat će pomlađeno i biti glatka i sjajna.

 

2.Maska sa algama i zamatanje u termo deku - obloga alge pomaže u izbacivanju toksina iz vašeg tijela. Pasta se nanosi na tijelo toplo i umatanje u termo deku pojačava se sam proces znojenja. Tokom takvog procesa tijelo uklanja nečistoću. Ne samo da se uklanjaju toksini već i mrtva koža. Alga koja se nanosi na tijelo bogata je proteinima, vitaminima, mineralima i lipidima kožu čini zdravom, lijepom i elastičnom. Omatanje u algama smanjuje se celulit, izbacuje se višak vode i oblikuje se tijelo.


3. Masaža od 45 min - ugodna masaža cijelog tijela u trajanju od 45 min. Stres ima čestu tedenciju da se očituje u ramenima i vratu. Napredniji oblici posturalnog stresa pojavljuju se kao bol u nižim dijelovima leđa. Masaža može neutralizirati neravnotežu uzrokovanu kod predugog sjedenja ( posao ). Medicinska istraživanja otkrila su da terapija masažom je jednako učinkovitija kao i druge metode lječenja kod kronične boli u leđima. Masaža poboljšava cirkulaciju, oslobađa tjeskobu i depresiju. Vrlo uspiješno pomaže kod smanjenja učestalosti glavobolja, problema sa spavanjem i slabim imunitetom.