Ljepota dostupna svima! MM Medestetica i dr. Matija Miletić donose Vam neponovljivu ponudu hyaluronskih filera marke Teosyal za samo 1599 kn u Zagrebu!

17 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Izaberite svoje željeno područje i iskoristite 1 ml hyalurona poznate svjetske marke Teosyal po nevjerojatnoj cijeni! Izbrišite bore ili povećajte svoje usne jer dr. Miletić tjedno sredi i do čak 30 usana, a specijalnost su mu i mačkaste oči...

Dr. Matija Miletić rođen je u Karlovcu i medicinski fakultet završio je na Sveučilištu u Zagrebu, specijalizaciju iz opće kirurgije proveo je na Klinici za kirurgiju KBC Zagreb, a subspecijalizaciju iz plastično-rekonstruktivne i estetske kirurgije na Klinici za plastičnu, rekonstrukcijsku i estetsku kirurgiju KB Dubrava pod mentorstvom prof.dr.sc. Rade Žica. Stručno se usavršavao u Italiji, Grčkoj, Sloveniji, Austriji, Srbiji i Rumunjskoj. 2016.g. dodijeljen mu je certifikat za izvrsnost od strane portala najdoktor.com te je, prema ocjenama pacijenata i klijenata, izabran među najbolje kada je u pitanju plastično-rekonstruktivna i estetska kirurgija.


Hijeluronski fileri

Hijaluronski filer sredstvo je za dobivanje volumena mekih tkiva u obliku šprice, a čija upotreba danas daje idealan estetski rezultat. Hijaluronska kiselina je prirodni sastojak kože čiji se udio sa starenjem smanjuje, a time se pojavljuje višak kože i bore.

Korigiranje

Inače, filerima se može tretirati mnogo područja na tijelu. Na licu se, primjerice, mogu naglasiti jagodice, mogu se ublažiti podočnjaci, bore koje idu od nosa prema vanjskom kutu usana, bore na vanjskom dijelu donjih usana. Mogu se podizati obrve davanjem volumena u njih za svježi izgled, čime se ublažava višak kože na gornjim kapcima. Kod osoba koje imaju slabije razvijenu bradu, filerima se aplicira upravo onoliko koliko je potrebno da bi se postigao željeni i skladan izgled. Može se korigirati i nos, ali prema strogim indikacijama. Od manje poznatih primjena gdje fileri daju odlične rezultate jest rejuvenacija vanjskih dijelova šakeza brisanje godina, na što osobito obraćaju pozornost žene u zrelim godinama, ističe dr. Miletić u članku za Story.hr.