PodržimoNaše

U Zagrebu MM Medestetica i dr. Miletić daju Vam priliku zaustaviti starenje uz Baby Botox® za samo 749kn! Zaboravite na čeone bore ili tzv. smijalice!

7 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

2016.godine dr. Miletiću dodijeljen je certifikat za izvrsnost od strane portala najdoktor.com. Njegova misija je postizanje maksimalno dobrog estetskog rezultata. Stoga, prepustite mu se u ruke i postignite željene rezultate... Dr. Miletić stručno se usavršavao u Italiji, Grčkoj, Sloveniji, Austriji, Srbiji i Rumunjskoj...

Dr. Matija Miletić rođen je u Karlovcu i medicinski fakultet završio je na Sveučilištu u Zagrebu, specijalizaciju iz opće kirurgije proveo je na Klinici za kirurgiju KBC Zagreb, a subspecijalizaciju iz plastično-rekonstruktivne i estetske kirurgije na Klinici za plastičnu, rekonstrukcijsku i estetsku kirurgiju KB Dubrava. Stručno se usavršavao u Italiji, Grčkoj, Sloveniji, Austriji, Srbiji i Rumunjskoj. 2016.g. dodijeljen mu je certifikat za izvrsnost od strane portala najdoktor.com te je, prema ocjenama pacijenata i klijenata, izabran među najbolje kada je u pitanju plastično-rekonstruktivna i estetska kirurgija.

BABY BOTOX® 

Dr. Miletić ističe za Esteticu.hr da je i sam pristalica tzv. baby botoxa®. Nadalje, objašnjava da se radi o standardnom tretmanu botoxom®, ali umanjenim dozama koji dozvoljava nešto izraženiju mimiku, ali i kraću trajnost efekta. Tretman je pogodan za osobe koji po prvi put prolaze kroz tretman botoxom® i koje nisu sigurne kakav će biti efekt. Tretman također odgovara i onima koje žele imati naglašeniju mimiku.

Tijekom života mišiće obrva pomičemo stotinama tisuća puta. Kao rezultat toga, živci iz navike uzrokuju kontrakciju mišića. To dovodi do pojave trajnih bora na čelu i okolo njega, što čovjekov izgled ne čini samo starijim, nego i mrzovoljnim i umornim. Kada se botox® ubrizga u te mišiće, blokiraju se živčani signali, mišići se opuštaju i bore izravnavaju. Botox® se pažljivo i precizno aplicira u vrlo malim količinama u lice pacijenta te blokira rad pojedinih mišića koji sudjeluju u mimici lica. Time se umanjuju i uklanjaju bore na licu, koje nastaju snažnim djelovanjem tih mišića.

Sa starenjem se kolagen u koži postupno troši i pojavljuju se bore kad se smiješite, smijete ili mrštite, izazivajući fine potkožne mišiće na kontrakcije. Botox® se ubrizgava u te mišiće i djeluje tako da omekšava upravo te sitne mišiće lica, a rezultat je glatka koža bez bora. Zahvat djeluje samo na tretirano područje, pa netretirani mišići kontrahiraju kao i obično. Tako se zadržava normalan izraz lica, ali bez bora.

Može se početi primjenjivati kod pojave prvih znakova starenja tj. nakon 30 god. Tada se ostvaruje preventivni učinak tako što uz sprečavanje produbljenja već postojećih bora prevenira nastanak novih bora. Botox®, odnosno botulinum toksin nije filer, botoks je toksin bakterije koji onemogućuje rad mišića ili grupe mišića na određeno vrijeme što čini da bore nastale uslijed mimike nestanu, a koža mirnog lica se, ukoliko je dovoljno mlada i nije došlo do potpunog uništenja kolagena na dnu bora, može regenerirati.