Umag osvaja šarmom i raznolikošću! 3 dana/2 noćenja za 2 osobe s doručkom i večerom u hotelu Sol Garden Istra 4* za 1149kn! Uživajte u neograničenom korištenju fitness dvorane, unutarnjeg bazena...

7 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Počastite se savršenim spojem odmora i rekreacije u hotelu Sol Garden Istra 4*! Provedite 3 dana u Umagu uživajući u mediteranskoj klimi i okupajte se sunčevim zrakama... Kupon vrijedi do 27.04.18. Isključeni termini 06.-08.04.18.

Hotel Sol Garden Istra 


Hotel Sol Garden Istra u Umagu poseban je po svojoj kombinaciji suvremenog dizajna i autentičnih istarskih motiva. Hotel nudi zabavu i mnogobrojne aktivnosti za cijelu obitelj: vanjski vodeni park, wellness centar i mogućnost korištenja ponude Sport Art centra: sportskih igrališta za nogomet, rukomet i košarku. 


Sve to, ali i kongresni centar u sklopu hotela te samo 200 metara udaljenosti od mora, čine hotel Sol Garden Istra idealnim odabirom za nezaboravan odmor.


Smještaj u dvokrevetnoj classic sobi, ali besplatan upgrade u premium sobu strana more ili bazen - ovisno o raspoloživosti!


Obavezna e-mail rezervacija ODMAH po kupnji kupona isključivo na mail booking@plavalaguna.com uz broj kupona po aktivaciji kupona. 

Više o Umagu:

Umag, prvi grad na ulasku u Istru sa sjevera osvaja svojim šarmom, raznolikošću i bogatstvom ponude. Gradić koji kroz 45 km obale i zanimljivo zaleđe sintetizira posebitosti čitave regije možda je najbolji uvod u jedan drugačiji doživljaj Mediterana.

Grad Umag ima izuzetno zanimljivu povijest: otkrili su ga rimski plemići i odlučili prisvojiti kao svoju ljetnu rezidenciju. Sjaj, raskoš i glamur tih vremena preslikava se i danas u venecijanskim kućama stare gradske jezgre - sačuvani su dijelovi zidina i kula, ali i renesansne i barokne zgrade i crkve...

U zaleđu nailazimo na prekrasna brežuljkasta mjesta-utvrde s nevjerojatnim vidicima i zadivljujuće prošlosti te mnoštvo agroturizama s autohtonim delicijama i prijateljskim domaćinima. Umaško more kristalno je čisto i pogodno za kupanje od svibnja do listopada, a tijekom cijele godine gosti uživaju u raznim događajima i bogatoj gastronomskoj ponudi. Posjetite grad Umag i doživite neponovljivo iskustvo Istre!