PodržimoNaše

Proljetni odmor za dvoje u Umagu! 3 dana/2 noćenja s doručkom i večerom u Village Sol Garden Istra, neograničeno korištenje fitness dvorane, unutarnjeg bazena, parking...za samo 1039kn!

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Proljeće je pravo vrijeme da Vas Umag osvoji svojim šarmom i raznolikošću! Uživajte 3 dana u mediteranskoj klimi i pogodnostima koje Vam nudi kompleks Village Sol Garden Istra...Kupon vrijedi do 21.04.18. Isključeni termini 06.-08.04.18.


KOMPLEKS VILLAGE SOL GARDEN ISTRA 

Village Sol Garden Istra u Umagu idealan je izbor za obitelji s djecom i rekreativce.  S aktivnostima za djecu i odrasle čeka Vas pravi odmor uz pregršt sunca! Village Sol Garden Istra smješten je 3 km od centra Umaga, u naselju Katoro, a samo 250 m udaljen od mora.

Gosti mogu koristiti sve sadržaje hotela Sol Garden Istra koji se nalazi u neposrednoj blizini kompleksa Village Sol Garden Istra.


SADRŽAJI KOMPLEKSA:

FAMILY HOTEL
AQUA PARK 
FREE WIFI 
BAZEN 
WELLNESS & SPA 
BIKE HOTEL

Obavezna e-mail rezervacija ODMAH po kupnji kupona isključivo na mail booking@plavalaguna.com uz broj kupona po aktivaciji kupona. 

VIŠE O UMAGU:

Umag, prvi grad na ulasku u Istru sa sjevera osvaja svojim šarmom, raznolikošću i bogatstvom ponude. Gradić koji kroz 45 km obale i zanimljivo zaleđe sintetizira posebitosti čitave regije možda je najbolji uvod u jedan drugačiji doživljaj Mediterana.

Grad Umag ima izuzetno zanimljivu povijest: otkrili su ga rimski plemići i odlučili prisvojiti kao svoju ljetnu rezidenciju. Sjaj, raskoš i glamur tih vremena preslikava se i danas u venecijanskim kućama stare gradske jezgre - sačuvani su dijelovi zidina i kula, ali i renesansne i barokne zgrade i crkve...

U zaleđu nailazimo na prekrasna brežuljkasta mjesta-utvrde s nevjerojatnim vidicima i zadivljujuće prošlosti te mnoštvo agroturizama s autohtonim delicijama i prijateljskim domaćinima. Umaško more kristalno je čisto i pogodno za kupanje od svibnja do listopada, a tijekom cijele godine gosti uživaju u raznim događajima i bogatoj gastronomskoj ponudi. Posjetite grad Umag i doživite neponovljivo iskustvo Istre!