[Zagreb] WELLNESS & SPA ROMANSA u najromantičnijem hotelu Phoenix**** uz opuštanje u Wellness & Spa oazi + Cocktail po vašem izboru, za dvoje samo 199kn!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Provedite prekrasan dan u najromantičnijem hotelu Phoenix**** uz opuštanje u Wellness & Spa oazi uz Cocktail po vašem izboru...i sve to za samo 199 kn za dvoje! 20% popusta na masažu i 30% popusta na smještaj u hotelu!

Hotel Phoenix**** u Zagrebu pripremio je savršeno osvježenje za toplije dane! 

Odabirom najromantičnijeg hotela u Hrvatskoj - hotela Phoenix 4**** sigurno ćete ju oboriti s nogu. 

Povedite svoju voljenu osobu u wellness & SPA oazu.

Slijedi prvo opuštanje u našoj wellness &spa oazi uz 20% popusta na sve vrste masaža. Nakon wellnessa  neka vaš užitak bude potpun sa  cocktailom po vašem izboru koji možete konzumirati u aperitiv baru ili na ljetnoj terasi HOTELA.

HOTEL PHOENIX DOBITNIK PRESTIŽNE NAGRADE : NAJROMANTIČNIJI HOTEL U HRVATSKOJ

Riječ je o prvom romantičnom hotelu s četiri zvjezdica u Zagrebu koji je primio prestižnu nagradu svjetskog turističkog magazina Luxury Travel Guide za najromantičniji hotel u Hrvatskoj.

Phoenix je potpuno novi koncept hotela koji je namijenjen romantičnim parovima,  poslovnim gostima koji uz smještaj traže odmor i uživanje od svakodnevnog stresa te tematskim grupama.

Ulaskom u ovaj romantični hotel odmah ćete osjetiti posebno intimnu i toplu atmosferu, svaki detalj našeg interijera strastveno smo birali, a svakom našem gostu posebno se posvećujemo.

U sklopu hotela je fine dining restoran Maestro, wellness & SPA centar sa Indoor Golf & Fitness centrom, veličanstvena banket dvorana Magic hall kapaciteta 400 osoba u banketnom postavu te 55 modernih Classic, Elegance i Deluxe soba od čega posebno uređenih 7 Deluxe soba kategorije Romantic.

Dizajn soba uz modernu opremljenost sadrži dekoraciju boju lavande koja je ujedno i zaštitni znak hotela. Gosti mogu očekivati romantičnu večeru uz svijeće, romantične organizirane prosidbe i razne proslave, degustaciju vina u Vinoteci, specijalnu pripremu sobe, personalizirane poruke, aromatic kozmetiku i mnogo toga što će svakog gosta oduševiti.

Romantični doživljaj u wellnessu uključuje opuštanje u hidromasažnom bazenu temperature 35°C i bazenu s mogućnošću protustrujnog plivanja temperature 28°C, vodenu i zračnu masažu, svjetlosnu terapiju, prostor za opuštanje, finsku saunu, tretmane aromatičnim solima, ugodnu glazbu i konzumaciju biljnih čajeva…

Hotel je poseban, a njegovo osoblje strastveno obavlja svoj posao.

Još jedno priznanje kvaliteti i usluzi koju pruža hotel Phoenix je i ono nedavno dobiveno za jedan od tri najbolja mala hotela kontinentalne Hrvatske.

Gdje se nalazimo?

Hotel Phoenix**** nalazi se na glavnoj cesti, 700 m od obilaznice prema centru Zagreba (15 min automobilom do centra grada).

Dostupnost javnog prijevoza (I. zona).

U blizini shopping centra: City centar East (5 min automobilom); Garden Mall (10 min automobilom).

U blizini Maksimirskog parka (Zoo, stadion), svetišta Marije Bistrice, Aquaparka Adamovec (5 min automobilom).