DOLJE KILE!!! Vrhunski tretmani za brzo skidanje kila u Beauty Centru Salus u Zagrebu!!! Paket mršavljenja za skidanje kila u samo 2-3 tjedna - 5 lipolasera i 5 limfnih drenaža za samo 449 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

POZOR!!! Objavljujemo rat kilama! Rješite ih se u samo 2-3 tjedna uz 10 vrhunskih efektivnih tretmana i nevjerojatnih 75% popusta! Kupon je iskoristiv do 28.05.2018.!


LIPOLASER

Koristi najbrži, najjednostavniji i najsigurniji način smanjivanja masnih naslaga, ali bez nuspojava na druga tkiva. Uklanja samo masne stanice, ali ne i „vodu“ u našem tijelu. Uvidjet ćete i osjetiti savršen učinak u oblikovanju tijela u kratkom vremenu.

Trajanje tretmana: 40 minuta

Funkcije:

gubitak težine i oblikovanje,

pomlađivanje kože i njega.

Sigurnost: ne invazivni hladni laser, bez nuspojava.

Brzina: samo jednim tretmanom, obujam tijela može se smanjiti.

Može se primijeniti na bilo koji dio tijela bez ograničenja.


LIMFNA DRENAŽA

radi na principu POKRETANJA LIMFE u tijelu koja vaše tijelo rješava nakupljenih toksina. Dijelovi koji su zahvaćeni celulitom će se na tai način bolje cirkulirati, a noge ili dio kojeg tretirate izgledat će utegnutije i glađe.

Limfna drenaža, radiofrekventna struja ili vakumska masaža, znatno pospješuje protok oslobođenih masti i podižu tonus kože. Nakon terapije ne osjećate nelagodu ili bol, koža je u potpunosti nedirnuta te možete nastaviti sa dnevnim aktivnostima. 

Saznanje da suvremeni način života pored ugodnih i dobrih donosi i cijeli niz neugodnih i nepoželjnih stvari, postoje sve jasnije i bolnije. Neprestani stresovi, predugo sjedenje uz premalo gibanja, prekomjerno tjelesna težina, nepravilna prehrana - sve to predstavlja opterećenje za nas organizam.


Posljedice su:

loša prokrvljenost tkiva - posebno nogu, stražnjice i trbuha

nakupljanje otpadnih tvari metabolizma, koji podražuje tkiva i uzrokuje njegove promjene u manje kvalitetno vezivo

punjenje i povećanje volumena masnih stanica

oticanje nogu

celulitne promjene kože i potkožja

pojava novih ili pogoršanje postojećih proširenih vena.