[PULA] Mršavljenje, redukcija celulita i oblikovanje tijela! 35 INTENZIVNIH TRETMANA CALLISTO SUPER SLIM PAKET za samo 1390kn uz GARANTIRANE rezultate i NAGRADU za izgubljene centimetre!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

35 INTENZIVNIH TRETMANA CALLISTO SUPER SLIM! Paket tretmana mršavljenje, redukcija celulita i oblikovanja tijela uz nevjerojatnih 89% popusta + tretman KRIOLIPOLIZA jedina prava zamjena za kiruršku liposukciju + nagrada za izgubljene kilograme i centimetre!!!

MEZOTERAPIJA BEZ IGLE

Moderna alternativa klasičnoj mezoterapiji – mezoterapija bez igle – koristi posebno dizajnirane pulseve električne energije i lasera za razbijanje zgusnutog tkiva. Tretman se temelji na akvaforezi, novoj metodi koja koristi specijalne električne valove pomoću kojih u kožu prodiru potpuno pridodni aktivni sastojci koji tope i razbijaju masne naslage te ubrzavaju metabolizam. Tretman je vrlo ugodan jer se odgovarajuća kombinacija preparata iz ampula nježno umasiravaju pomoću sonde u kožu zahvaljujući pulsirajućim valovima koji ne generiraju toplinu i omogućavaju apsorbciju preparata na vodenoj i lipidnoj bazi. Efekat je odmah vidljiv u zdravom tonu kože, smanjenju vidljivosti celulita i zaglađivanju strija te rastapanju masnih naslaga.  U tretmanima se koriste učinkoviti kokteli koji sadrže prirodne preparate dobivene iz algi.

ULTRAZVUČNA KAVITACIJA 

Neinvazivna, bezbolna, sigurna i brza alternative liposukcije, tehnika, koja omogućava brzo i učunkovito preoblikovanje tijela u kratkom roku. Precizno odstranjuje lokalne masne naslage i celulit bez dugotrajnog oporavka. Oblikovanje trbuha, stražnjice, bokova, bedara, koljena i gornjeg dijela ruku. Nakon zahvata površina kože ostaje neoštećena, nema bolova, te se stoga pacijentica može vratiti svojim svakodnevnim aktivnostima. Napredna tehnologija kavitacije omogućuje usmjeravanje koncentrirane energije na željene zone tijela, te se tako selektivno razbija potkožne masne stanice dok koža, krvožilni sustav, nervni i mišićni sustav ostaju netaknuti. Rezultati su vidljivi već kod prvog tretmana od 2 do 5 cm manje u obujmu tretiranog djela.

NEW BODYFORMER

Ekspert za oblikovanje tijela uređaji nove generacije poboljšani dodatnim tretmanom infracrvenom terapijom za dodatno rastapanje masnih naslaga - Poznat pod nazivom  'pasivna gimnastika', ovaj je tretman pogodan za sve dijelove tijela, za ponovno dobivanje ravnog trbuha, dignute stražnjice te uskog struka. Idealan je za otklanjanje celulita te ima izvrstan učinak zatezanja, koža je svilenkastija i glatka. Poboljšava cirkulaciju, uklanja višak vode i toksina iz organizma, a također povećava prisutnost kisika i hranjivih tvari koje regeneriraju kožu. Oblikuje mišiće, daje im čvrstoću te povećava mišićnu masu. 
Samo jednim tretmanom dobiju se isti rezultati kao nakon 3 sata intenzivnog vježbanja , a sve to bez umora i popratne boli u mišićima.
Ima terapijski učinak jer ublažava akutne i kronične bolove

LIMFNA DRENAŽA – intenzivni tretman za smanjenje natećenosti tijela i eliminaciju nakupljene vode i toksina, poboljšanje cirkulacije. Pomaže tretmanu ultrazvućne kavitacije da tijelo ekspresno izbaci razbijene masne naslage

BODYWRAPP 

Body wrapping ili metoda ovijanja tijela je metoda koja omogućuje postizanje rezultata mjerljivih u centimetrima uz istodobno poboljšanje cjelokupnog izgleda kože.  Ovdje se radi o kompresijskom tretmanu čiji je cilj pospješiti limfnu i krvnu cirkulaciju. Pogodan je za učvršćenje opuštenih dijelova kože, vraćanja kože na prvotno stanje nakon njezinog rastezanja nakon trudnoće, poremećaj u krvotoku, kod celulita, nakupina voda, opće uklanjanje štetnih tvari iz organizma, manjkavost vezivnog tkiva (umotavanjem se ojačava vezivno tkivo), kao dubinska njega kože, razbijanje neželjenih masnih naslaga. Pozitivni učinci ove metode su višestruki. Struktura kože postaje finija i glatkija, a silueta u kratkom roku postaje vitkija i čvršća. Dolazi do povećanje izmjene tvari u potkožnom tkivu s postupnom razgradnjom masnoga tkiva, pojačano je odvajanje produkata razgradnje i toksina iz potkožnoga tkiva zbog povećane difuzije, te čišćenje epiderma i stimulacija tvorbe kolagena i elastina. Već nakon prvih 60 minuta opseg tijela vidljivo se smanji, a koža je na izgled i na dodir mekša, elastičnija i napetija.

KRIOLIPOLIZA 

Može se primijeniti na svaki dio  tijela gdje postoji višak masnih naslaga: trbuh, bedra, stražnjica, noge, ruke, leđa.  Tretmani kriolipolize se vrše zamrzavanjem masnog tkiva te su potpuno neagresivni,  bezbolni, sigurni i učinkoviti. Dokazano je da naše masne stanice  najbrže reagiraju na hladnoću pa zahvaljujući "smrzavanju" dolazi do procesa apoptoze ili odumiranja  masnih stanica. Primjenom niske temperature mišićno tkivo kao i sva ostala okolna tkiva ostaju neoštećena. Prilikom tretmana masne stanice se počinju kristalizirati, a potom fragmentirati a samo izlučivanje masnih stanica je sasvim prirodan proces u kojem jetra ima glavnu ulogu. Proces izlučivanja je  postupan jer je potrebno mjesec dana da se raspadni produkti izluče iz organizma putem probavnog  sustava i limfe. To nam ujedno govori u prilog zdravom načinu mršavljenja bez naglog opterećenja jetre.

Beauty salon Callisto jedini vas nagrađuje za izgubljene kilograme te vam garantira: ukoliko nakon Super Slim paketa u trajanju od 6 tjedana smršavite: 5 kg ili 20 cm daruju vam super tretmane!  

Dodatnih 5 tretmana za intenzivno mršavljenje, redukciju celulita i zatezanje na uređaju nove generacije New Bodyformer Shaper u vrijednosti 1.000kn!