Odmor u najljepšem hotelu Dubrovnika!!! Hotel Lapad**** 3 dana/2 noćenja s doručkom u sobi classic s balkonom + kolač dobrodošlice + 1 buffet večera, sve za 2 osobe i uz čak 50% popusta!

13 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Tradicija, šarm i jedinstvenost u savršenoj harmoniji sa blagodatima modernog doba...Proljeće u sasvim drukčijem Dubrovniku..Dalmacija u punom sjaju, miris mora i maslina, mir i spokoj pejzaža...Ne razmišljajte previše i pridružite nam se i Vi ovog proljeća...Kupon vrijedi do 03.05.'18.!

O hotelu Lapad****:

Hotel Lapad 4* zasigurno je jedan od simbola Dubrovnika, ne samo kao prestižan turistički proizvod već i sa činjenicom da je među najstarijim hotelima u gradu i samim tim cijelo jedno stoljeće čuva tradiciju i uspomene nekih davnih vremena, jednog drugog Dubrovnika. 

Izgradnja hotela započela je 1912., a svečano je otvoren 1914. Viktorijanska fasada hotela uvijek je bila njegov prepoznatljiv simbol. Lapad je jedan od rijetkih hotela koji je sačuvao svoj izvorni izgled te ga u savršenoj mjeri prilagodio i spojio sa svim prednostima modernog vremena. U svoja dva krila, superior i classic, smješteno je 157 soba i 6 apartmana, uređeni i opremljeni po vrhunskim standardima koje zahtjeva hotel od 4*. Današnje superior krilo je stogodišnja zgrada koja je od prvog dana otvaranja pa sve do danas isključivo bila hotel. 1986 god hotel povećava broj svojih kapaciteta te se dograđuje classic krilo sa 6 katova kaskadnog stila. Sa tadašnjih 193 sobe bio je i među najvećim hotelima u gradu. Tijekom domovinskog rata hotel je smjestio izbjeglice sa područja Dubrovnika i šire okolice dok prve goste nakon završetka rata hotel prima 1993. U narednih nekoliko godina , po završetku rata, hrvatski turizam pomalo se dizao iz pepela a hotel Lapad iz sezone u sezonu imao je sve više zadovoljnih gostiju.2007 god. došlo je vrijeme da se Lapad podigne na još veću razinu te je započela obnova sa čijim dovršenjem hotel stječe 4* i potpuno novi, moderni izričaj. 

Jedan od najstarijih hotela na dubrovačkoj rivijeri već 102 godine dočekuje svoje goste koji ispisuju stranicu po stranicu njegove povijesti. Daleko od gradske gužve, smješten je na prekrasnom poluotoku Lapadu. Jedan je od rijetkih hotela koji je sačuvao svoj izvorni izgled te ga u savršenoj mjeri prilagodio prednostima modernog doba pa samim time posjeduje šarm koji ga razlikuje od drugih. 

Unutar svoje 4* gostima nudi 163 prekrasno uređene smještajne jedinice, 157 soba i 6 apartmana, koje se nalaze unutar 2 krila; superior krilo te classic krilo. 
 Iz sezone u sezonu postiže odlične turističke rezultate, što pokazuju mnogobrojne nagrade koje su bazirane na glasovima i iskustvima gostiju. Puno nam se posjetitelja iznova vraća i time dokazuje da je predanost, strast prema poslu, profesionalnost i timski rad u Lapadu odlična kombinacija za izvrsnu uslugu.

Classic soba sa balkonom i pogledom na morsku stranu; 
najviša kategorija sobe u novom krilu, moderne, luksuzne, sa zaštitnim tonovima modre boje, pruža vam jedinstveno uživanje i pogled na Gruški zaljev i luku. Možete birati između bračnog kreveta (160 x 200 cm) ili pak 2 razdvojena kreveta (2 x 90 x 200 cm). 

Vrhunski opremljene i dekorirane po najvišim standardima 4 zvjezdice a sadržaji su sljedeći: 
Mini bar, privatna kupaonica sa kadom, sef,LCD TV, direktna tel. linija, aparati za kavu i čaj, radio, WIFI, klima, grijanje. Osim toga nudimo vam još i.... 


Slastice hotela su priznate i pohvaljene diljem svijeta. Magija okusa skrivena je u oko 30-tak različitih kolača i torti koje su isključivo pripremane na prirodni način te ih odlikuje ''izvorni domaći okus''. 

Zavirite i na terasu lobby bara te uživajte u relaksaciji uz koktel i kolač sa pogledom na grijani vanjski bazen i gradsku luku. Možete li zamisliti bolji predah od ovoga nakon cjelodnevnog izleta po gradskim zidinama.

Na jugu Lijepe naše, u srcu mediteranske klime svoje mjesto pod suncem posljednjih 100 godina ima jedan od najljepših hotela u najljepšem gradu na svijetu, Dubrovniku - Hotel Lapad****.

Viktorijanska fasada hotela uvijek je bila njegov prepoznatljiv simbol. 

Lapad je jedan od rijetkih hotela koji je sačuvao svoj izvorni izgled te ga u savršenoj mjeri prilagodio i spojio sa svim prednostima modernog vremena. 

U svoja dva krila, superior i classic, smješteno je 157 soba i 6 apartmana, uređeni i opremljeni po vrhunskim standardima koje zahtjeva hotel od 4*. 

Današnje superior krilo je stogodišnja zgrada koja je od prvog dana otvaranja pa sve do danas isključivo bila hotel. 1986 god hotel povećava broj svojih kapaciteta te se dograđuje classic krilo sa 6 katova kaskadnog stila. 

Iz sezone u sezonu hotel bilježi odlične turističke rezultate, što pokazuju mnogobrojne nagrade dobivene tijekom proteklih godina a koje su bazirane na glasovima i iskustvima gostiju. Puno nam se posjetitelja iznova vraća i time dokazuje da je predanost, strast prema poslu, profesionalnost i timski rad u Lapadu odlična kombinacija za izvrsnu uslugu.  

Već više godina zaredom Hotel Lapad dobiva nagradu za izvrsnost poznatog portala TripAdvisora!

Hotel Lapad je svoja vrata prvi put otvorio daleke 1914. godine te tako postao jedan od najstarijih hotela na dubrovačkom području

Obitelj Đorđević posjedovala je dvorac sa kapelicom kojeg su Dubrovčani nazivali PiccolaVenezia. Dvorac kupuje austrijski arhitekt WilhelmLerh te ga pretvara u hotel sa 73 postelje. Izvorni naziv hotela bio je WeissesSchloss, po želji vlasnika, no potom je zbog pobune javnosti, promijenjen u Bijeli Dvorac. Konačan naziv Hotel Lapad dobiva nakon završetka prvog svjetskog rata, 1920.

Slastice hotela su priznate i pohvaljene diljem svijeta. Magija okusa skrivena je u oko 30-tak različitih kolača i  torti koje su isključivo pripremane na priodni način te ih odlikuje ''izvorni domaći okus''.

Terasa lobby bara nudi jedinstvenu mogućnost relaksacije uz koktel i kolač sa pogledom na bazen i gradsku luku. Poslije cjelodnevnog izleta po gradskim zidinama, ovo je odličan način za povratit izgubljenu energiju.

U sklopu hotela, nalazi se i 500 godina stara palača Mala Venezia koja je kongresno i event središte hotela.

ODMAH nakon kupnje kupona obavezna e-mail rezervacija isključivo na mail uz broj kupona po aktivaciji kupona ili minimalno 3 dana prije dolaska: kristina.filippi@hotel-lapad.hr

DUBROVNIK

Između osvježavanja uz bazen ili na plaži, slobodno vrijeme iskoristite za posjet renesansnim i baroknim spomenicima Dubrovnika te zidinama ili, pak pođite na jednodnevni izlet na pitoreskne otoke u sklopu Elafitskog otočja.

Dubrovačke zidine nalaze se na 8. Mjestu popisa turističkog portala Tripadvisor koji putnicima donosi 10 najznačajnijih mjesta za posjetiti dok je USA Today te iste godine proglasio Dubrovnikom četvrtim najljepšim gradom u Europi.