Senzacija i uživanje u Pohorje Resortu! 3 dana/2 noćenja na bazi polupansiona za 2 osobe u Hotelu Arena ili Bolfenk****, bogati buffet doručak i večera & ulaz u fitness, 1147 kn!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Priuštite si luksuzan odmor!!! Uživajte u modernim i luksuznim Hotelima 4*! Kupon vrijedi do 31.05.18.! 1 dijete do 6. godine u sobi sa 2 odrasle osobe na zajedničkom krevetu - BESPLATNO!

Bolfenk Wellness Hotel & Apartments ****

Ovaj je hotel uređen u stilu alpske planinske kuće, a obuhvaća svijetle i prostrane smještajne jedinice.

 Objekt je okružen zimzelenim šumama i nudi sadržaje za turiste, sportaše te poslovne putnike.

Gostima su na raspolaganju udobno namještene sobe s vlastitim balkonom i pogledom na okolicu koju mogu istražiti unajmljenim biciklom, pješačenjem ili u školi skijanja tijekom zime.

U spa centru mogu se opustiti uz masažne tretmane, u turskoj kupelji, finskoj sauni i unutarnjem bazenu - ulaz ovisi o raspoloživosti hotela. Također mogu uživati u tretmanima lica i tijela. U sklopu objekta dostupni su velik restoran te prostrana dvoranu za sastanke s visokim stropovima, projektorom i TV-om.

Hotel Arena**** 

nudi gostima 60 soba u dvije kategorije - superior i standard. Gotovo sve superior sobe imaju balkon gdje se možete diviti pogledu na Snježni Stadion ili grad Maribor.

Wellness centar hotela Arena****

Budući da je moto hotela "Komfor u prirodi", naš wellness centar je nezaboravno iskustvo. Svijet sauna, fitness, kao i tretmani i masaže s ekološkom i organskom linijom proizvoda za njegu lica i tijela, nude Vas potpuno opuštanje i odmor od svakodnevice. Velike, raskošne i udobne saune se rasprostiru na 400m2. Na raspolaganju su: finska sauna, parna, kromoterapijska, te topla infra sauna, te prostori za aktivnosti opuštanja i njegu lica i tijela. 


Istražite kulturne znamenitosti MARIBORA, Europske prijestolnice za 2012.godinu, uživajte u plovidbi tradicionalnim splavom po Dravi te nezaboravnim doživljajima vinogorja i Pohorja.

Do Maribora je automobilom potrebno samo 5 sati iz Splita, a najviše 1 sat iz Zagreba!

Kulturno-povijesne znamenitosti: 

Lent, najstariji dio grada, sa znamenitim kulama i ostacima zidina

Slomškov trg s Katedralom s pogledom na kulu

Glavni trg s Gradskom vijećnicom (Mestna hiša), Kužnim znamenjem, Alojzijevom crkvom

Dvorski trg s Mariborskim dvorcem i Pokrajinskim muzejom te Florjanom

Židovski trg sa Sinagogom