Dosta Vam je zime? Započnite proljeće na otoku sreće! Rab i 3 dana/2 noćenja s polupansionom za dvoje u Valamar Padova Hotelu 4*uz korištenje unutarnjeg bazena...samo 1338kn!

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Jedan od najzelenijih otoka na Jadranu jednostavno izaziva oslobađanje endorfina! Uvjerite se sami i zgrabite ovu priliku! Kupon vrijedi isključivo za termin do 27.04.18.

Moderan hotel uz more s impresivnim pogledom na stari grad Rab


Novouređeni hotel Padova oduševljava svojim suvremenim dizajnom i zadivljujućim pogledom na more i stari grad Rab. Od starogradske jezgre udaljen je svega dvadesetak minuta ugodne šetnje ili jednu minutu vožnje brodom.
U hotelu vas očekuju moderno opremljene sobe i suiteovi s balkonom. Bogat bife doručak i večera poslužuju se u hotelskom show-cooking restoranu. A terasa s pogledom na stari grad u Food&Lounge baru i restoranu sjajno je mjesto za uživanje u specijalitetima internacionalne kuhinje i vrhunski spravljenim koktelima.




Ako ste željni potpunog opuštanja ne smijete propustiti istražiti predivne rapske plaže poluotoka Kalifront do kojih je osiguran prijevoz brodom, kao ni atraktivan vanjski bazen i prostrani wellness centar s unutarnjim bazenom u hotelu.
Aktivnije goste privući će očaravjuće biciklističke i pješačke staze u okolici, dok će se djeca sjajno zabaviti s animatorima uz kreativne igre u mini klubu.




Restorani i barovi hotela Padova
Ukusna jela internacionalne i mediteranske kuhinje, suvremeni dizajn i terase sa spektakularnim pogledom na stari grad i zalazak sunca glavni su aduti restorana hotela Padova. Hotelski show cooking restoran nudi bogati bife za vrijeme doručka i večere, dok u Food&Lounge baru i restoranu možete naručiti à la carte jela i majstorski spravljene koktele.
Moderno uređen Lobby bar je pak idealno mjesto za jutarnju kavu uz omiljeno štivo ili zadnje piće prije odlaska na počinak.
Plaže
najbliža plaža (50 m)
najbliža gradska plaža (1500 m od hotela)




Sportske aktivnosti i zabava
fitness dvorana (bez nadoplate)
spremište za bicikle
staze za vožnju biciklom i trčanje
Ostali sadržaji i usluge
besplatno parkiralište
besplatan Wi-Fi u cijelom hotelu
korištenje fax uređaja
telefon u predvorju
mjenjačnica
TV u predvorju
sef na recepciji
spremište za prtljagu
frizerski salon
butik modnom odjećom
suvenirnica
kiosk sa časopisima i duhanskim proizvodima
trgovina prirodnom kozmetikom
kućni ljubimci nisu dopušteni