Sjaj i raskoš Umaga na 3 dana/2 noćenja s polupansionom za dvoje u hotelu Sol Umag 4*! Uz neograničeno korištenje unutarnjeg bazena i fitness dvorane, wellnessa...sve za 1149 kn!

8 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Djeca do 12 godina gratis na pomoćnom ležaju! Kupon vrijedi do 27.04.18. Isključeni termini 06.-08.04.18. i 18.-22.04.18.


Hotel Sol Umag nalazi se samo na korak od Jadranskog mora. Funkcionalnost je bila nit vodilja prilikom nedavnog osvježenja interijera a po raznovrsnoj i kvalitetnoj usluzi ovaj je hotel oduvijek poznat. Moderan dizajn i udobnost soba u hotelu, 86 soba u odvojenom objektu (Residence) te recepcije i hotelskog lobbija razlog su više za odabir upravo ovog hotela. Pored zanimljivog dizajna interijera hotel nudi i atraktivnu plažu sa različitim zonama za opuštanje s baldahinima.

Uz vrhunske wellness i kongresne sadržaje za sve ljubitelje biciklizma tu je i bike point. Dođite na korak do Jadrana, korak prema savršenom odmoru! Otkrijte iznova vrhunsku uslugu koju nudi ovaj elegantni umaški hotel!


OBILJEŽJA:

FAMILY HOTEL
BIKE HOTEL
TENNIS HOTEL
FREE WIFI
DIREKTNO NA PLAŽI
BAZEN
WELLNESS & SPA


Wellness Centar hotela Sol Umag – Istrian Relax Village

Carstvo ljepote i opuštanja. Opustite se uz aromatične tretmane, uživajte u luksuznom ritualu za dvoje ili se odlučite za trajni make-up. Istrian Relax Village nudi personalizirane estetske tretmane i holističke rituale nakon kojih ćete izgledati ljepše i osjećati se mlađe. Na svojoj ćete koži odmah opaziti rezultate rada stručnih estetičara i vrhunskog dermatološkog pristupa na bazi prirodnih proizvoda. Ovaj je wellness savršeno mjesto za pripremu ili opravak od estetsko-kirurških zahvata.

Prepustite se stručnjacima u wellnessu Istrian Relax Village s najduljom tradicijom u Hrvatskoj.


Radno vrijeme wellness centra

Tretmani, rituali, masaže: 8,00 - 21,00
Fitness: 8,00 - 20,00
Spa zona (saune, relax, whirlpool): 8,00 - 20,00
Bazen: 8,00 - 20,00

Umag Istra, dragulj Hrvatske

Umag, prvi grad na ulasku u Istru sa sjevera osvaja svojim šarmom, raznolikošću i bogatstvom ponude. Gradić koji kroz 45 km obale i zanimljivo zaleđe sintetizira posebitosti čitave regije možda je najbolji uvod u jedan drugačiji doživljaj Mediterana.

Grad Umag ima izuzetno zanimljivu povijest: otkrili su ga rimski plemići i odlučili prisvojiti kao svoju ljetnu rezidenciju. Sjaj, raskoš i glamur tih vremena preslikava se i danas u venecijanskim kućama stare gradske jezgre - sačuvani su dijelovi zidina i kula, ali i renesansne i barokne zgrade i crkve...


U zaleđu nailazimo na prekrasna brežuljkasta mjesta-utvrde s nevjerojatnim vidicima i zadivljujuće prošlosti te mnoštvo agroturizama s autohtonim delicijama i prijateljskim domaćinima. Umaško more kristalno je čisto i pogodno za kupanje od svibnja do listopada, a tijekom cijele godine gosti uživaju u raznim događajima i bogatoj gastronomskoj ponudi. Posjetite grad Umag i doživite neponovljivo iskustvo Istre!