Toplice Lešće nalaze se u srcu goranske prirode! 3 dana/2 noćenja s Polupansionom za dvoje, bazen s ljekovitom termalnom vodom, vježbe u vodi uz fizioterapeuta...za samo 749 kn!

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Uživajte u bazenima s termalnom ljekovitom vodom bez klora, i u termalnoj vodi u sobama. Ne propustite i korištenje fitness aparata, opremu za individualno nordijsko hodanje, korištenje ležaljki i suncobrana (ovisno o raspoloživosti)...Ponuda se može iskoristiti isključivo do 30.04.18. i od 02.05.18. do 30.05.18.

PONUDA UKLJUČUJE:

2 noćenja u standard sobi na bazi polupansiona,
piće dobrodošlice,
neograničeno korištenje unutarnjih i vanjskih bazena s termalnom ljekovitom vodom bez klora,
neograničeno korištenje fitness aparata,
dnevne vježbe u vodi po uputama fizioterapeuta,
oprema za individualno nordijsko hodanje,
šetnja označenim stazama različitih duljina trajanja,
korištenje ležaljki i suncobrana (ovisno o raspoloživosti),
termalna voda u sobi,
besplatni wi-fi u smještajnoj jedinici i na vodenom parku,
besplatni parking, sve za 2 osobe.

Istraživanje je pokazalo kako je prijateljstvo najmoćniji eliksir zdravlja i sreće, a kada se te blagodati umnože i okupi ekipa evo razloga za odmor i okrijepu duha i tijela u ljekovitim Toplicama Lešće čije su sobe opskrbljene podnim grijanjem i termalnom vodom u kupaoni!

LJEKOVITOST TERMALNIH VODA TOPLICA LEŠĆE ....
Uvidom u stare knjige, prva istraživanja o ljekovitosti termalne vode u toplicama Lešće datiraju iz 1841. te 1898. godine. Prema tim istraživanjima u vodi ima magnezija, sulfata, kalcija i karbonata.
Voda je oligomineralna, sadrži adekvatnu količinu minerala, što izrazito pogoduje onima najmlađe dobi.
Temperatura vode u bazenu od 33° C izrazito pogoduje radu venske i limfne cirkulacije te liječi artrozu (najčešće zahvaća kralježnicu, kukove, koljena i stopala, a očituje se promjenama na hrskavicama zglobova i oštećenjima funkcije zglobova), spondilozu (degenerativna bolest kralježnice – promjene na trupovima kralježaka), degenerativne bolesti te ostale bolesti lokomotornoga sustava (upale zglobova, upale tetiva, tetivnih ovojnica i mišića, sportske ozljede i dr.).
Vježbama u termalnoj vodi djeluje se mehanički, termički i kemijski. Poboljšava se opće zdravstveno stanje i kondicija, a neutralna temperatura vode od svega 33°C nema negativni učinak kod bolesti vena i srca. Ima pozitivan utjecaj na rad srca i bubrega te olakšava izdisaje.
Temperatura vode od 33°C smatra se blago toplom kupkom koja svojim oligomineralnim sastavom izrazito pogoduje radu srca, bubrega, dišnih puteva.

Za još više mogućnosti aktivnog odmora tu su i staze za nordijsko hodanje:
Staza ciklama, 
Staza šišmiša, 
Panorama Lešća,
Put mlina. 
Više o stazama pogledajte OVDJE.

Dodatne pogodnosti: 20 % na wellness usluge i 20% na van pansionske usluge restorana!

Smještene na pola puta između Zagreba i Rijeke, Toplice Lešće su zadržale najbolje od prirode i tome pridodale dašak ljudskoga kako bi gosti što više uživali u ovom goranskom kraju.

Obavezna tel. rezervacija isključivo na 099 8010 800 ili 099 7380 003 ili na mail info@toplice-lesce.com uz broj kupona po aktivaciji kupona.