Odmor na prekrasnom otoku Rabu! 3 dana/2 noćenja s polupansionom u hotelu INTERNATIONAL, korištenje finske saune, fitness sobe, sve za 2 osobe već od 796 kuna!

28 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Odaberite svoju opciju boravka (birajte između 2, 3 ili 5 polupansiona) u hotelu International i uživajte u pravoj oazi Raba - jednom od najsunčanijih otoka na Jadranu. Prošećite antičkim kamenim ulicama i odmorite u okruženju plavetnila i zelenih palmi...Kupon se može iskoristiti isključivo od 27.04.18. do 03.05.18.

Hotel International*** nalazi se u srcu staroga grada na samoj rivi. Okružen je antičkim kamenim ulicama koje pozivaju na šetnju i razgledavanje kulturnih znamenitosti. U ugodnom ambijentu hotela, uz ljubazne hotelske djelatnike, svaki će gost uživati u odmoru. Okruženi plavetnilom mora i zelenilom palmi ovdje ćete pronaći svoj odmor iz snova.

Priuštite si odmor od zamorne svakodnevice, riješite se nepotrebnoga stresa i zakoračite u opuštajući svijet wellnesa. Obnovite energiju uz opuštanje u bazenu i whirpoolu, vratite se u formu u fitness centru  te uživajte u solariju. Nakon minuta provedenih u toploj sauni, osvježite se zdravim i prirodnim koktelom za detoksikaciju organizma u obližnjem Pool baru.