Odmor uz Camping Bled i 3 dana/2 noćenja u modernoj mobilnoj kućici; 1x ulaz u termalne bazene u wellness centru Živa; sve za 2 odrasle osobe i 2 djece za 1328kn!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Avanuristi i svi željni odmora, obala najljepšeg jezera u Sloveniji čeka na Vas! Ne propustite ovu odličnu priliku! Do 10.05.18. uživajte u predivnoj prirodi...

Kamp na obali Bledskog jezera

Ekološki kamp najviše kategorije, u kojem će Vas probuditi cvrkut ptica, i prizor umirujućeg prirodnog zelenila tik do Bledskog jezera.

Bled je poznato slovensko lječilište i odmaralište, još od kraja 19. stoljeća, tako da je i danas jedna od najvećih turističkih atrakcija Slovenije.

Obiteljske, moderne i estetski dizajnirane mobilne kućice na rubu šume oduševljavaju i roditelje i djecu. Iz kućica na uzvisini pruža se prekrasan pogled, a gostima omogućuju potpunu privatnost i udobnost. Kućice su izrađene od drva i prirodnih materijala koji "dišu". Veliki stakleni panoramski prozori pružaju osjećaj prostranosti i boravka u prirodi. Kućice su okružene zelenilom i u ljetnim mjesecima pružaju ugodnu sjenu i pogled koji će vas sigurno ostaviti bez daha. Kućice su grijane; klimatizirane, imaju sateltsku TV, opremljena kuhinja.

Prekrasno jezero, zajedno sa svojom okolicom, može se svrstati uz bok najljepših alpskih odmarališta, poznat po svojoj blagoj i ljekovitoj klimi te termalnoj vodi koja liječi od stresa, umora i brojnih drugih poremećaja izazvanih stresnim načinom života. 

Termalni izvori jezera Bled (23°C) danas se koriste za zagrijavanje bazena u okolici.

Na Bledu možete uživati u brojnim aktivnostima, od zimskih sportova, razgledavanja znamenitosti do bogate gastronomske ponude.

Više o Bledu, pročitajte ovdje!