[NOVI ZAGREB] Vrijeme je da napravite nešto za sebe! 40 efikasnih tretmana mršavljenja za samo 999 kuna umjesto 3700 kn i nevjerojatnih 73% popusta u Studiu Nice!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Bogati paket mršavljenja po super pristupačnoj cijeni koji uključuje: 5 kavitacija, 5 radiofrekvencija, 5 limfna drenaža, 10 termodeka, 10 bodywrappinga, 5 anticelulitnih masaža! Kupon vrijedi isključivo do 20.06.2018.!

Radiofrekvencija - Želite ubrzati metabolizam, poboljšati elastičnost kože i ukloniti masne naslage? Pravo je vrijeme da isprobate radiofrekvenciju! Riječ je o njezi baziranoj na elektromagnetskim valovima koji proizvode toplinu. toplina dolazi iz unutrašnjosti, a kreće se  od 41 do 44 °C. 

Uz to, radiofrekvencija također: Stimulira proizvodnju novog kolagena, vlakna elastina te hijaluronske kiseline. Poboljšava cirkulaciju krvi, drenažu i pomaže kod smanjenja tekućine, čime se poboljšava elastičnost kože. 

Anticelulitna masaža vrlo je učinkovita u smislu eliminacije celulita kao i toniziranja, veće čvrstoće, lijepšeg sjaja kože i poboljšanja cirkulacije. Kada se postignu dobri rezultati, učinkovitost traje kroz jedno vrijeme. 

Limfna drenaža radi na principu POKRETANJA LIMFE u tijelu koja vaše tijelo rješava nakupljenih toksina. Dijelovi koji su zahvaćeni celulitom će se na tai način bolje cirkulirati, a noge ili dio kojeg tretirate izgledat će utegnutije i glađe.

Limfna drenaža je postupak kojim se upuhuje zrak i stvara pritisak na točno određene dijelove tijela. Na taj način se mahanički potiskuje nataložena međustanična tekućina.

Kavitacija je liposukcija bez noža. Oblikovanje trbuha, bokova, bedra, stražnjice, koljena i nadlaktica bez kirurških zahvata i ožiljaka. 

Neinvazivna, bezbolna, sigurna i brza alternativa liposukcije. Precizno odstranjivanje lokalnih masnih naslaga bez dugotrajnog oporavka.

TERMODEKA - Princip rada se temelji na infracrvenom zagrijavanju deke koje potiče cirkulaciju krvi, oksigenaciju, ukupni metabolizam s ciljem detoksikacije, opuštanja mišića i živaca, redukciju celulita i masnih naslaga.  Zagrijavanje potiče i propusnost limfnih čvorova, jača imunološki sustav te potiče dobro raspoloženje što je vrlo važno kod mršavljenja.

BODY WRAPPING ili ovijanje tijela u foliju je vrlo učinkovita metoda smanjivanja potkožnih masnih jastučića i opsega tijela. Istodobno smanjuje celulit, pojavu strija i vidljivo poboljšava izgled kože već nakon prvog tretmana.

Klijentica se najprije ravnomjerno namaže kremom te zatim zamata u foliju.Krema koja se nanosi na problematične dijelove ima učinke lipolize (sagorijevanja masnoće) te je izvrsni stimulator odvođenja vode i toksina iz organizma. Povećava vlažnost kože, istovremeno je njeguje te joj daje elastičnost i čvrstoću. Uklanja znakove umora i stvara osjećaj opuštenosti, a također je i jedinstveni alat u borbi protiv pretilosti.