Očarajte se najmlađim hrvatskim gradom! Solin i 3 dana/2 noćenja s doručkom za dvoje u hotelu Salona Palace uz korištenje wellnessa i ulaznice za arheološki park Salona, rimski suvenir...samo 1669 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Iskoristite sve pogodnosti vrhunskog smještaja u hotelu Salona Palace, ali i istražite znamenitosti poznate kolijevke hrvatske povijesti...Kupon je iskoristiv do 15.05.18.

O NAMA

Hotel Salona Palace jedinstveni je Luxury Resort koji odiše antičkim duhom stare Salone na čijem se samom ulazu i nalazi. Upravo je njegova lokacija odredila šarm njegovog sadržaja koji je spoj antičke otmjenosti i modernog komfora, a sve skupa zaokruženo je kvalitetnom personaliziranom uslugom kojom želimo postići da se u Hotelu Salona Palace svaki gost osjeća posebno i kao kod kuće.

Hotel raspolaže sa 47 soba, unutarnjim i vanjskim bazenom, SPA&Wellness centrom, konferencijskim dvoranama, banket restoranom, velikim parkingom, obiluje prekrasnim unutarnjim i vanjskim ugostiteljskim sadržajima što je garancija da može oduševiti i najzahtjevnije goste. 
Prilikom uređivanja svih soba posebna je pozornost posvećena dizajnerskim detaljima koji sugeriraju ekskluzivnost, ali i pružaju sav potreban komfor. Zelene površine u okruženju pretvaraju Hotel u mirnu oazu idealnu za odmor od svakodnevnog stresa. 

DELUXE SOBA

Naše Deluxe sobe posjeduju balkon* sa prekrasnim pogledom na bazen i zelene površine koje okružuju Hotel. Opremljene su udobnim krevetom, prostranim ormarom, radnim stolom te modernom kupaonicom sa tuš kadom ili ležećom kadom što ih čini pogodnima i za ugodne duže boravke.
Ovaj tip sobe dostupan je s bračnim krevetom (pojedine sobe imaju mogućnosti i sa dva odvojena twin kreveta). Hotel Salona Palace raspolaže sa ukupno 25 Deluxe soba.

THERMAE SALONAE WELLNESS & SPA

Opustite se u našoj ekskluzivnoj oazi mira i na trenutak zaboravite na svakodnevne brige i stres te se prepustite rukama naših stučnih terapeuta. Sa 3 različite saune, jacuzziem, relax sobom te širokom paletom masaža i ostalih tretmana naš Spa & Wellness centar sadrži sve što vam treba za zasluženi odmor i povratak uravnoteženom načinu života.
Osim navedenim sadržajima, Hotel raspolaže i s unutarnjim i vanjskim bazenom, idealnima za druženje i rekreaciju. Kako naša wellness priča ne bi ostala samo na opuštanju, unutarnji bazen opremili smo uređajem za protustrujno plivanje za sve one koji žele 'začiniti' svoje uobičajene plivačke navike.
U svim wellness tretmanima i masažama koriste se samo najkvalitetniji kozmetički preparati, a na vama je samo da odaberete one koji najbolje odgovaraju vašem ukusu.

Prepustite se potpunoj sinergiji različitih podražaja koji će probuditi sva vaša osjetila i osjećajte se dobro u Thermae Salonae Wellness & SPA centru.

RESTORAN I BAR

Hotel Salona Palace raspolaže sa nekoliko ugostiteljskih objekata koji mogu zadovoljiti različite ukuse naših gostiju u skladu s njihovim raspoloženjem i prigodom. Bilo da želite pojesti neko autohtono dalmatinsko jelo, proslaviti važan događaj u Vašem životu ili naprosto chillati uz čašu dobrog vina, Hotel Salona Palace ima nešto za vas.

AKTIVNOSTI U SOLINU I OKOLICI

Ispunite svoj godišnji odmor nekim od zanimljivih jednodnevnih izleta i aktivnosti koje smo pripremili za vas i upoznajte najbolje od Dalmacije i okolice. 

SALONA & KLIS

Boravak u Hotelu Salona Palace omogućuje vam svakodnevni posjet arheološkom parku Salona, no svakako vam preporučamo da u jedan od svojih obilazaka uključite i lokalnog vodiča koji će vam otkriti sve tajne ovog antičkog grada i dati pravu sliku o njegovoj važnosti. Nakon obilaska ostataka Salone predviđen je jednosatni oblilazak srednjovjekovne tvrđave Klis koja je svojevremeno imala ulogu kraljevskog dvorca te prijestolnice mnogih hrvatskih kraljeva. U današnje vrijeme Kliška tvrđava poznata je i kao jedna od lokacija na kojoj se snimala popularna britanska TV serija Igra prijestolja, stoga je postala i nezaobilazna destinacija za sve njene obožavatelje.