[SLOVENIJA] 3 dana uživanja kroz tjedan ili za vikend u Hotelu ČATEŠKI DVOREC, na bazi 2 polupansiona, korištenje hotelske saune i 2 cjelodnevne karte za Terme Čatež...za 2 osobe već od 1208 kn!

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Vaša potraga za idealnim wellness odmorom započinje ovdje, i to odabirom ove ponude! Uživajte u bogatom paketu uz 2 noćenja na bazi polupansiona preko tjedna ili vikenda uz kupanju u bazenskom kompleksu Termi Čatež i hotelskoj sauni! Dodatna pogodnost: 1 dijete do 4. godina u krevetu s roditeljima ima GRATIS noćenje s doručkom!

Ponudu koristite uz predočenje osobne iskaznice i kupona!

Udaljenost od Zagreba: 40-ak km

Udaljenost od Termi Čatež: 2 km

Hotel ima 24 moderne sobe i 4 luksuzna apartmana.

Vrhunski opremljene i klimatizirane sobe: udobni kreveti, radni stolić s foteljom, kupaonica s tušem, besplatan Internet i parking, TV.

Check in: od 14h. Check out: do 10h. Gosti se na dan dolaska u hotel moraju prijaviti do 19h. Ukoliko kasne, moraju o istom obavijestiti hotel, inače će se njihov nedolazak smatrati otkazanom rezervacijom.

Korištenje kupona je uvjetovano prethodnom rezervacijom ODMAH po kupnji kupona na e-mail: mercur.turist@siol.net ili telefon: 00386 7 499 48 70, te potvrdu uz KOD i ID kupona po primitku.

PREDLAŽEMO ZA POSJETITI:

Svakako posjetite ušće Krke i Save u blizini, predivan kraj i dobra prilika za odlične fotografije!

Pronađite vremena i za posjet Kostanjevici na Krki, grad kojeg mnogi nazivaju slovenskom Venecijom!