Prvi svibanj u okružju živopisnih uvala i plaža Malinske! 3 dana/2 noćenja za dvoje s polupansionom u hotelu Malin****! Wellness, prvosvibanjski program uz živu glazbu i roštilj...samo 1269 kn!

16 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Uživajte u prvosvibanjskom programu (za vikend ili 01.05.18.) uz živu glazbu na plaži hotela i prvosvibanjski roštilj - birajte između ručka i večere (zamjena za pansionski obrok). Jedno dijete do 12 godina na pomoćnom ležaju GRATIS! Kupon se može iskoristiti isključivo od 27.04.18. do 04.05.18.

Smještaj u dvokrevetnoj standard sobi ili višekrevetnoj sobi uz piće dobrodošlice i besplatan upgrade u sobe više kategorije (sukladno raspoloživosti)! Korištenje mini wellnessa: relax zona, jacuzzi, sauna (jednokratno korištenje, max. 3 h, ovisno o raspoloživosti), 40% popusta na najam bicikla, ovisno o raspoloživosti...


Hotel Malin****:

Uređenju samog smještaja posvetili smo ipak najveću pažnju. Udobnost garantiramo u svakoj vrsti smještaja. Stepenice od „Standard room-a“ do „Mulino suit-a“ tek su put od komfora prema luksuzu, a prema želji i potrebi pojedinca. Recepcija hotela otvorena je 24 sata, a stručno osoblje uvijek na usluzi gostu. Hotel može primiti i udobno smjestiti 320 osoba u samoj zgradi hotela, te 100 osoba u obližnjoj depadanci "Draga".



Opis sobe: Standard room

Uređenje: kvalitetno, udobno, ugodan interijer
Položaj: pogled na atrij hotela
Opis: dvokrevetna soba s mogućnošću dodatnog ležaja, kupaonica (tuš, wc)
Oprema: klimatizirana, SAT TV, TEL, pisaći stol, mini bar, sef, sušilo za kosu
Površina: 20m²

Mini wellness:

Diskretan, gotovo intiman prostor wellnes-a u hotelu Malin, sa saunom, solarijem, i masažnim bazenom, mjesto je gdje možete postići harmoniju duha i tijela, opustiti se, oslobađati stresa i obnoviti energiju. Stručno osoblje kozmetičkog salona s posebnom je pažnjom pripremilo ponudu za njegu lica i tijela. Uvijek i svakom, mlađima i starijima, pravo je vrijeme svako vrijeme koje je izdvojeno za ulaganje u vlastito zdravlje. Wellnes hotela Malin - pravo je mjesto za to! 



Malinska: 

Malinska, na zapadnom dijelu otoka Krka, u šumovitom je zaljevu područja Dubašnice koje je po gustoj šumi Duba i dobilo ime. Malinskoj je osunčano lice pa broji 2200 sunčanih sati godišnje, otočne bure su joj iza leđa pa je radi blage klime i vegetacije u 19 st. proglašena idealnim mjestom za zdravstveni turizam, vrijedne su joj ruke koje od davnina mreže vuku , most i aerodrom do njenih su nogu na 15-tak km, pa ne čudi da Malinska ima stogodišnju tradiciju i svijetle rezultate u turizmu. Malinska - mjesto koje je znalo spojiti tradiciju i najnovija dostignuća u turizmu.


Restoran Mulino:

Dani šparoga i krčke janjetine

Restoran Mulino, već tradicionalno, otvara svoja vrata u proljeće. Pripremili smo prigodna jela na bazi divljih šparoga i krčke janjetine.
Proljetna ponuda jela na bazi šparoga, krčke janjetine i sira aktivna je od sredine ožujka do sredine svibnja.


Ambijentalno tradicionalni restoran Mulino, savršen je spoj luksuza, tradicije i kvalitete. Mulino je restoran gdje možete uživati u mediteranskim i tradicionalnim jelima. Osim lokacije uz samo more i pogled na cijeli Kvarner, ono s čime se posebno ponosimo je ponuda domaćih jela i otočkih delicija. Kreativni izleti ambicioznih kuhara, priprema izvornih jela od ribe i morskih plodova, kvalitetno krčko maslinovo ulje, domaća tjestenina – šurlice, jela ispod peke, krčka janjetina, ovčji sir i pršut, kratka su slika bogate ponude. Svakako nas posjetite kako bi doživjeli tradicionalni gastronomski užitak, na moderan način. Odmah po dolasku, nazdravite čašom „zlatne“ Vrbničke žlahtine – vinom „kuće“ Mulino. U slast i zdravlje!