[Stubičke Toplice] Cjelodnevna relaksacija i zdravlje s toplih, maglenih izvora: MASAŽA KAMENJEM ŽADA (60 min) + kupanje u bazenima + moderne saune u Hotelu Matija Gubec za 235 kn/osobi!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Dođite i doživite užitak kupanja u unutarnjem i vanjskom bazenu. Jedan masažni pokret ugrijanim žadom ima vrijednost čak sedam masažnih pokreta rukom, a ako se u tretmanu kombinira i rashlaženi žad, vrijednost masaže je čitavih osamdeset puta veća od one koja se izvodi rukom. Kupon NIJE ISKORISTIV vikendima i praznicima.

Dobrodošli u Hotel Matija Gubec – Vaš hotel u srcu Hrvatskog Zagorja. Okružen zelenilom prekrasne prirode, Hotel je smješten u Stubičkim Toplicama na samom izvoru termalne i ljekovite vode. Stubičke Toplice nalaze se u Hrvatskom Zagorju, 40 km sjeverno od Zagreba, 3 km zapadno od Donje Stubice, na nadmorskoj visini od 168 m.

Bazenski dio hotela povezan je direktno sa smještajnim kapacitetima i omogućuje gostima nesmetano korištenje istih. Bazeni su otvoreni tijekom cijele godine. Termalna voda Stubičkih Toplica na glasu je svojim kvalitetama kao i termalne vode poznatih toplica Karlovy Vari.

Kako biste neopterećeno proveli dan uz naše bazene, masaže i saune, posegnite za osvježenjima u bistru bazena, a nudimo vam i kompletan ručak ili večeru (glavno jelo, prilog, salata, kruh) po vrlo popularnoj cijeni od samo 28,00 kn po osobi.

Uronite u našu termalnu bajku, iznenadite se doživljajem kupanja na minus temperaturama zraka, okruženi prirodom i obavijeni maglenim dodirom vode koja liječi.

Kupalište Hotela "Matija Gubec" nudi raznovrsne, profesionalne masaže, objedinjene pod imenom "SVIJET MASAŽE". Iz naše ponude, ovisno o željenom intenzitetu, izdvajamo klasičnu, medicinsku ili sportsku masažu. Naša ekipa fizioterapeuta uvijek će vam rado pomoći odabrati najprikladniju masažu, baziranu na visokokvalitetnim, prirodnim biljnim uljima.

MASAŽA KAMENJEM ŽADA

U azijskoj kulturi žad se smatra kamenom koji ima iscjeljujuća svojstva; on je kamen zdravlja, bogatstva i dugovječnosti. Kinezi običavaju reći kako žad privlači ljubav i donosi novac. S druge strane, on je kamen zaštitnik koji liječi organe pod stresom i otpušta otrove, jača prirodnu otpornost organizma, usporava starenje, snižava tlak, potiče samo izlječenje, otpušta ukočene mišiće, očvršćuje krvne žile, omekšava bore. Zbog specifičnog omjera željeza, kalcija i magnezija u žadu, ovaj tretman je drugačiji od onog s ugrijanim bazaltnim kamenjem. Naime žad je jedni kamen koji jednako dobro djeluje i zagrijan i rashlađen. Za usporedbu: jedan masažni pokret ugrijanim žadom ima vrijednost čak sedam masažnih pokreta rukom, a ako se u tretmanu kombinira i rashlađeni žad, vrijednost masaže je čitavih osamdeset puta veća od one koja se izvodi rukom. Djelovanje ovog tretmana usporedivo je s hidroi termo terapijom. Regenerirajte svoj metabolizam: žad će vam pokazati kako zdravlje i ljepota mogu biti rezultat istog tretmana.