Novo na hrvatskom tržištu u Laser centru Trinity! Ljepota lica nema cijenu, stoga poklonite svojoj koži prirodan i siguran piling i zlatnu masku za blistavu kožu u čak 4 grada i za samo 59 kn!

16 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ozarite svoje lice blistavošću i zdravljem u čak 4 grada: Zagreb, Rijeka, Osijek, Split! Uvjerite se zašto je kurkuma najzdraviji začin na svijetu...Kupon vrijedi isključivo do 28.06.2018.

Novo na hrvatskom tržištu u Laser centru Trinity!

ZLATNA MASKA 

Na tržištu postoji rijetko koji kozmetički proizvod koji ima ovako visoke preporuke i ocjenu 4,5 od 5. Biste li na svoju kožu stavili takav proizvod, znajući k tome da je potpuno prirodan i siguran? Riječ je o maski koja daje sjaj koži i pohvaljena je za različita stanja kože, a najbolje djeluje na izbjeljivanje mrlja od prištića i uklanjanje akni koje muče mnoge od nas. Već nakon prve primjene korisnice su primijetile ljepši izgled svog tena.


Glavni sastojak ove maske je najzdraviji začin na svijetu – kurkuma. Studije su pokazale da kurkuma smanjuje proizvodnju melanina u koži i također smanjuje neželjene dlake na tijelu.
Kurkuma pomaže u sprečavanju širenja infekcije nakon istiskivanja prištića, djeluje snažno antiupalno, uništava bakterije P.acne odgovorne za stvaranje akni, a zbog izbjeljujućih svojstava smanjuje ožiljke i hiperpigmentacije na koži. Mrlja od prištića i samih prištića ponekad se zbilja teško riješiti i što je najgore više se ne podrazumijevaju samo u pubertetu, već i u kasnijoj dobi kada koža sporije zacjeljuje. 

Pozitivna strana kurkume je što nema nuspojave agresivnih sredstava za problematičnu kožu poput dehidracije i peckanja.
Kurkuma pomaže i protiv bora i pogodna je i za dehidriranu i suhu kožu, te kod rozaceje. Poznato je da usporava starenje kože, stimulira suhu kožu potičući cirkulaciju i pomaže u dužem održavanju zdravog tena.

Opcija 1 Zagreb - 097/772-0086 (Zagreb). Opcija 2 Rijeka 098/933-0992 (Rijeka). Opcija 3 Osijek - 095/730-2824 (Osijek). Opcija 4 Split - 098/1353-664 (Split).