Napokon se riješite tvrdokornog celulita! Studio Nice u Zagrebu prvi put donosi Vam tretmane maderoterapije od 30 minuta uz 2x limfnu drenažu i 2x kavitaciju u dva dolaska za samo 249 kn!

4 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ne propustite ovu jedinstvenu priliku i postignite željene rezultate! Ova tehnika je korisna i kod bolova u leđima i dreniranja tijela. Kupon vrijedi isključivo do 23.06.2018.

MADEROTERAPIJA

Poznata i kao terapija drvenim valjcima (tzv. ‘oklagijama’) sve je popularnija kao masažna tehnika kojom se uspješno otklanja celulit i sprječava njegova pojava. Tehnika se izvodi pomoću specijalnih masažera koji su napravljeni od prirodnog drveta, a dolaze u raznim oblicima, ovisno o području koji se tretira. Prednost korištenja specijalno oblikovanih drvenih elemenata je u seriji pokreta koji se ponavljaju te se omogućava intenzivni pritisak na fibrozni celulit i otklanjanje masnih naslaga zajedno s ostalim toksinima i viškom vode. Iako se klijenti većinom odlučuju za ovaj tretman kako bi se riješili celulita, tehnika je korisna i kod bolova u leđima i dreniranja tijela.


Limfnom drenažom, zvanoj i presoterapija, postiže se ravnoteža tekućina u organizmu i bolje opće stanje organizma. Metoda upuhivanja zraka stvara pritisak na limfne čvorove, čime se mehanički potiskuje nataložena međustanična tekućina. 
Terapijom se potiče funkcija limfnog sustava pa se tako brže izlučuju štetne tvari iz tijela kao i suvišne tekućine. Cjelokupni tretman dovodi do stanja opuštenosti, prestanka natečenosti i boli koja je eventualno bila prisutna ranije.
Limfna drenaža je medicinsko-kozmetički tretman koji potiče razgradnju celulita, smanjenje obujma, prokrvljenost tkiva i otklanjanje edema.


Kavitacija je sigurna, bezbolna i brza alternativa liposukciji koja omogućuje sigurno uklanjanje lokalnih masnih naslaga, redukciju celulita i oblikovanje tijela. Najčešće se tretiraju trbuh, kukovi, bedra, unutrašnji dio koljena, nadlaktice i stražnjica; odnosno oni dijelovi tijela na kojima se nikakvom dijetom ne mogu vidno smanjiti naslage.