Ususret ljetu, iskoristite anticelulitni paket od 6 tretmana studija Nice u Zagrebu! Očekuju Vas 2x anticelulitna masaža, 2x limfna drenaža i 2x kavitacija u 2 dolaska za samo 199 kn!

7 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Svaka osoba može kupit 2 kupona za sebe i neograničeno na poklon. Kupon vrijedi isključivo do 22.06.2018.

Zbog užurbanog načina života i stresa, nakupljaju se masti, tekućine i zaostali produkti metabolizma u potkožnom tkivu i kao posljedica, nastaje tvrdokoran celulit! Razbijte celulit, zategnite kožu i smanjite obujam uz anticelulitne masaže!

Limfnom drenažom, zvanoj i presoterapija, postiže se ravnoteža tekućina u organizmu i bolje opće stanje organizma. Metoda upuhivanja zraka stvara pritisak na limfne čvorove, čime se mehanički potiskuje nataložena međustanična tekućina. 

Terapijom se potiče funkcija limfnog sustava pa se tako brže izlučuju štetne tvari iz tijela kao i suvišne tekućine. Cjelokupni tretman dovodi do stanja opuštenosti, prestanka natečenosti i boli koja je eventualno bila prisutna ranije.
Limfna drenaža je medicinsko-kozmetički tretman koji potiče razgradnju celulita, smanjenje obujma, prokrvljenost tkiva i otklanjanje edema.

Kavitacija je sigurna, bezbolna i brza alternativa liposukciji koja omogućuje sigurno uklanjanje lokalnih masnih naslaga, redukciju celulita i oblikovanje tijela. Najčešće se tretiraju trbuh, kukovi, bedra, unutrašnji dio koljena, nadlaktice i stražnjica; odnosno oni dijelovi tijela na kojima se nikakvom dijetom ne mogu vidno smanjiti naslage. 

ODMAH po primitku kupona, najava 2-3 dana unaprijed na tel. 091/136 8905 01/7077 225 uz KOD i ID kupona po primitku.