Valamar San Marino Resort otkriva pješčani raj na Rabu! 3 dana/2 noćenja s polupansionom za dvoje uz 1 dijete do 12 godina u Family Hotelu Plaža! Piće uključeno uz obroke, Rajska plaža...samo 966 kn!

17 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Savršen obiteljski odmor u rajskom okruženju! Udobno se smjestite u superior trokrevetnoj sobi s balkonom i pružite si nezaboravno iskustvo na otoku sreće... Kupon vrijedi isključivo za termin od 29.04.18. do 31.05.18.

Obavezna provjera raspoloživosti prije kupnje kupona na 052 465 000 i potvrda rezervacije ODMAH po primitku kupona isključivo na e-mail: coupon@valamar.com, uz KOD i ID kupona.

Nezaboravan obiteljski odmor uz Rajsku plažu na otoku Rabu!

Otkrijte pješčani raj na otoku!

Mjesto Lopar na otoku Rabu krase čak 22 pješčane plaže i mnoštvo malih, skrovitih uvala, pa svatko može pronaći plažu po svom ukusu.
Od svih otočkih plaža najpoznatija i najpopularnija je Rajska plaža koja se nalazi 200 m od San Marino Resorta. Ovu plažu posebno vole djeca, ne samo zbog igri u pijesku, nego i zbog plitkog mora i brojnih sadržaja prilagođenih najmlađima. Ova pješčana plaža dugačka 1500 m, zbog plitkog i toplog mora idealna je za obitelji s djecom.

Djecu posebno oduševljavaju igre u pijesku, akvagan i brojna dječja igrališta u hladovini blizu plaže. Njeno čisto more i uređenje nagrađeni su Plavom zastavom.
Aktivnije goste posebno privlači odbojka na pijesku, uzbudljivi sportovi na vodi i ronjenje. A za one željne opuštanja, tu su udobne ležaljke i ponuda brojnih barova uz plažu.
Do skrovitih robinzonskih plaža ili naturističkih plaža možete doći automobilom, vlastitim brodom ili taxi brodovima iz Lučice smještene u blizini resorta.
San Marino Resort je smješten 200 m od najveće i najpoznatije rapske Rajske plaže.

Plaža Family Hotel
 

Kupon vrijedi za 2 odrasle osobe i 1 dijete do 12 godina.


Superior trokrevetna soba, balkon - Plaža Family Hotel

Izdvojeni sadržaji:

Balkon
Spojeni krevet + sofa
Max. 3 osobe
Kupaonica s tušem
Klimatizacija
19 m2

Sadržaji: Sat TV