Mediteransko zelenilo na 4 dana/3 noćenja u Valamar Orsera Camping Resortu kod Vrsara za 4 odrasle osobe i 2 djece do 10 godina! Uz završno čišćenje, posteljinu, ručnike, parking...samo 780 kn!

9 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Želite li istražiti okolicu kampa, nadohvat ruke su vam i gradovi Vrsar, Poreč i Rovinj, vrijedni cjelodnevnog obilaska. Kupon vrijedi isključivo za termin od 20.04.18. do 27.04.18. i od 05.05.18. do 19.05.18.


Orsera Camping Resort*** - šarmantni kamp kraj mora i umjetničkog grada Vrsara

Za sve one željne dodatne udobnosti i osjećaja odmora u domu daleko od doma, camping homeovi u Orsera Camping Resortu idealno su mjesto za kampiranje na osebujnoj obali Istre. Odmor u camping homeu pravi je odabir za one koji žele moderne sadržaje, dodatnu privatnost i udobnost. S natkrivenih drvenih terasa potpuno opremljenih camping homeova pruža se, poput čistog užitka, prekrasan pogled na okolno zelenilo i jadransko more.


Obilježja: lokacija uz more, blizu grada Vrsara; terasaste parcele i camping homeovi s pogledom na more; 900 m dugačka obala s plažama (Plava zastava); sportski centar na plaži i ronilački centar; animacijski program.

Djeca do 12 godina su oslobođena plaćanja boravišne pristojbe. Djeca od 12 do 18 godina plaćaju 50 % iznosa boravišne pristojbe na licu mjesta.


Doživite Orsera Camping Resort!

Smješten u mediteranskom zelenilu i u neposrednoj blizini umjetničkog Vrsara, Orsera Camping Resort idealno je mjesto za ljubitelje odmora u prirodi. Okružene 900 metara dugom plažom, kaskadno posložene parcele i camping homeovi nude prekrasan pogled na more i 18 otočića. Ovaj kamp, koji odiše prijateljskim ozračjem, ujedno je i odlično polazište za istraživanje obližnjih Poreča i Rovinja.

Prekrasna okolica idealna je za šetnje i trčanje, dok sportski centar u kampu nudi sve potrebno za zabavu na moru. Parcele s kojih se pruža jedinstven pogled i camping homeovi smješteni su u bujnom mediteranskom zelenilu i okružene plažom označenom Plavom zastavom na kojoj se možete opustiti dok se vaši najmlađi zabavljaju na dječjem igralištu ili u dječjem klubu. Orsera Camping Resort nudi vam i brojne dodatne usluge poput besplatnog bežičnog Interneta, mini marketa i restorana Vala s terasom i lijepim pogledom na more. Želite li istražiti okolicu kampa, nadohvat ruke su vam i gradovi Vrsar, Poreč i Rovinj, vrijedni cjelodnevnog obilaska.

Obavezna provjera raspoloživosti prije kupnje kupona na 052 465 000 i potvrda rezervacije ODMAH po primitku kupona isključivo na e-mail: coupon@valamar.com, uz KOD i ID kupona.