[ZAGREB] BB4U - Beauty Bar & Academia priprema vas za bezbrižno nošenje proljetne odjeće! 3 anticelulitne masaže, 3 body wrapa i 3 tretmana termo deke za samo 179 kn!

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Prema potrebi ili indikacijama moguća je zamjena pojedinih tretmana za limfnu drenažu, vakuum ili radiofrekvenciju! Kupon se može iskoristiti do 31.05.2018.!

Celulit je nakupina masnog tkiva koja se nalazi ispod kože, između vlakana koja vezuju mišiće i  kožu. Celulit podrazumijeva nakupinu tekućine i masnoće u najdubljem sloju kože, tzv. subkutisu. Zato što su te nakupine nasumične, a ne pravilnog oblika, celulit se još naziva i narančinom korom kojoj nalikuje.


Anticelulitna masaža

je ručna masaža kojom se kroz više različitih tehnika masiranja učvršćuje i podiže vezivno tkivo, a izvodi se na svim dijelovima tijela zahvaćenim celulitom. Jako je važno da se masira na pravi način jer se na taj način pojačava cirkulacija limfe, obnavlja kolagen u koži te izbacuje višak vode i toksina, a u tom procesu pomaže nam ulje kojim se koža masira.

Body Wrapping

U anticelulitnim tretmanima i programu mršavljenja obavezno koristimo visokoefikasnu metodu oblikovanja tijela "Body Wrapping“. Već nakon prvog tretmana dolazi do pokretanja i postepenog topljenja masnih naslaga na tijelu. Rezultati su vidljivi i mjerljivi.

Obim ugroženih zona se znatno smanjuje, koža postaje glatka i zategnuta. Zone koje vrlo uspješno tretiramo su trbuh, bokovi, butine i stražnjica. Za najbolje rezultate ovu metodu uvijek radimo u kombinaciji s termo dekom.

Termo deka

Poznat i pod imenom 'špek tretman', ubrzava metabolizam, topi preostali celulit i masnoće, pomaže finom oblikovanju tijela i izlučuje nakupljene toksine. Funkcionira na način da se na kritične dijelove tijela nanese poseban preparat, nakon čega se tijelo omota specijalnom folijom koja se zagrijava. Zagrijavanje osigurava topljenje viška i fino oblikovanje.