Zategnite se i smanjite obujam! Izaberite učinkovitu eliminaciju celulita u studiu za njegu tijela - BB4U, kombinacijom 2 x maderoterapije, 2 x body wrapinga i 2 x termodeke za samo 239kn!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ovisno o indikacijama termodeka se može zamijeniti presoterapijom ili vakuumom. Kupon se može iskoristiti do 31.05.2018.!

Maderoterapija – najučinkovitija metoda uklanjanja celulita!

 
Maderoterapija je poseban vid anticelulitne masaže koja se izvodi specijalno dizajniranim drvenim valjcima i rolerima.
Ovom anticelulitnom tehnikom stimulira se limfna, što je prvi korak u borbi protiv celulita. Stimulacijom limfne kao poželjan efekt osim estetskog je i kompletna detoksikacija i relaksacija cijelog organizma.
Preporučuje svima koji žele osloboditi celulita na nogama i bedrima, a koji od svih anti-celulitnih tehnika najviše vjeruju masažama.
Maderoterapija, za razliku od klasične anticelulitne masaže, postižu rezultati mnogo lakše i brže. Terapeuti koji su imali priliku primijeniti obje metode, kažu da je očekivani učinak masaže valjcima, barem dvostruko bolji od uobičajene anticelulitne masaže! Da ne govorimo o učincima na cjelokupno zdravlje. Dobra limfna drenaža, jednako je dobar detox cijelog tijela i uravnoteženo funkcioniranje imunološkog sustava! 
Maderoterapiju je najbolje započeti dan-dva nakon ciklusa. Masaža se radi dva dana, pa dan pauze ili svaki drugi dan. Nakon nekoliko masaža se primjećuju rezultati, ali za dugotrajnije i bolje rezultate potrebno je odraditi tri serije po 10-15 tretmana. Maderoterapija se ne preporuča trudnicama i dojiljama te osobama koje imaju izražene vene i kapilare.
Osjetljivost na bol je moguća tijekom prvih nekoliko tretmana.
Tretman traje 30  minuta, a može se raditi svaki drugi dan.
 
Maderoterapija učinkovito utječe na: Stimulaciju limfnog sustava , eliminaciju toksina , ubrzanje metabolizma, razbijanje celulita, sagorjevanje masti, tonus i zatezanje kože i redukciju obujma!