Romantic escape za DVOJE u Imperial Park Hotel*** u Vodicama+večer uz Nenu Belana i Fiumense!3 dana/2 noćenja s Polupansionom već od 1599 kn! Dijete do 10 g. GRATIS!300 kn extra popusta uz KOD: MONRI1

86 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

300 kn extra popust uz KOD: MONRI1!!! Poklon za kupce od Monri sustav paymenta na svim platformama! Izaberite između 2, 3 ili 4 noćenja! Imperial Park Hotel*** i Vodice uz nezaboravni provod i prva ljetnu banjadu u Vodicama, te nastup Nene Belana i Fiumensa!

Imperial Park Hotel*** smješten je na obali turističkog grada Vodica, uz vlastitu šljunčanu plažu. Okružuje ga lijepi park pažljivo njegovanog mediteranskog bilja. Kategoriziran je s tri zvjezdice.

Hotel raspolaže kapacitetom od 185 novo obnovljenih soba. Sve sobe imaju pripadajući balkon, satelitsku televiziju, WiFi, mini bar...

Imperial Park Hotel***  u Vodicama pripremio je za Vaše klince pregršt zabavnog sadržaja u sigurnom okruženju i pod stalnim nadzorom stručnog osoblja kako biste Vi uživali u bezbrižnom odmoru. Djeca se mogu zabaviti na šljunčanoj plaži ispred hotela ili u hladovini mediteranskog parka. 

Na raspolaganju su Vam razni sportski, rekreacijski, te zabavni sadržaji: igralište za odbojku, tenis tereni, igralište za djecu te bazeni.

Grad Vodice je tradicionalni dalmatinski gradić koji uspješno spaja povijesnu baštinu, sport i zabavne sadržaje. U zaleđu Vodica pet je arheoloških lokaliteta, a isprepleteno je sa preko 350 km cestovnih i brdskih biciklističkih staza. Među najpoznatijim zabavnim događajima je ljetni CMC festival. 

Paketna ponuda uključuje termine: 30.05. - 03.06.18.

30.5. Welcome drink na plaži Hotela Imperial Park, večera u restoranu

31.5. Doručak, kupanje i sunčanje na plaži Hotela Imperial Park  i odmaranje u parku, popodnevna Lounge zabava, večera u restoranu

1.6. Doručak, pješačka tura po Vodicama, večera u restoranu

2.6. Doručak, cijelodnevni Lounge zabava, večera, koncert Neno Belan!

3.6. Doručak, sunčanje i check out.