Postani marketing stručnjak uz online seminare sa M-Elit agencijom! 90% popusta na online seminare: Digital marketing, Copywriting & Društvene mreže u poslovanju!!! Kreni sada!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Rezerviraj svoje mjesto na online seminaru i iskoristi priliku da dobiješ primjenjive savjete iz prakse od strane domaćih i inozemnih predavača, uz podršku i konzultacije! Po završetku seminara dobije se potvrda o sudjelovanju! Kupon iskoristiv do 10.05.2018.!

M-Elit je agencija specijalizirana za poslovne edukacije i digitalni marketing. Online seminari koje organiziramo namijenjeni su svima koji svoju profesionalnu karijeru žele nadograditi i prilagoditi poslovanje današnjici.

M-Elit predavači su stručnjaci iz različitih područja koji pomažu malim i srednjim poduzetnicima, da se istaknu na tržištu i dosegnu željenu razinu uspješnosti poslovanja.

Ponuda uključuje 3 online tečaja:

Opcija 1) Digitalni marketing - tečaj uključuje:  Što je digitalni marketing?; Društvene mreže – najjača karika; case study – kako do kupaca?; Istraživanje tržišta i načina oglašavanja; planiranje ključnih riječi; strategija digitalnog marketinga; e-mail marketing i analiza podataka

Opcija 2) Copywriting - tečaj uključuje: Što je copywriting? SEO optimizacija, kako koristiti društvene mreže, stvaranje sadržaja, e-mail marketing, blog i vrijednost za SEO, sadržaj koji stvaraju korisnici i analiza podataka.

Opcija 3) Društvene mreže u poslovanju - tečaj uključuje: Društvene mreže, strategija ključnih riječi, kako iskoristiti Facebook, kako iskoristiti Instagram, ostale društvene mreže, kako ostvariti neplaćeni doseg, postavljanje uspješnog oglasa, case study – moć društvenih mreža.