Predivni horizonti Posedarja otkrivaju ispunjen odmor za pamćenje! 3 dana/2 noćenja s bogatim buffet doručkom ili polupansionom za dvoje u hotelu Lucija 3* uz piće dobrodošlice...od 899kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Okružite se oazom mediteranskog bilja uz spoju s izvornim dalmatinskim kamenom. Izaberite svoju opciju boravka i 3 dana počastite se čistom uživancijom...Kupon vrijedi isključivo za termin od 01.05.18. do 31.05.18.

Hotel "Lucija" je mali obiteljski hotel podignut na samoj obali Novigradskog mora, u nenarušenom prirodnom okruženju. Sagrađen je sredinom 1990.-tih, a započeo je sa radom 2005. godine kada je kategoriziran sa 3 zvjezdice.

Gostima su na raspolaganju hotelska plaža, restoran, konferencijska dvorana, osigurano parkiralište, garaža, kao i 24 sobe, 2 suite-a i 2 apartmana. Interijer je moderno opremljen, a sve sobe imaju kupaonicu, balkon, SAT TV, telefon, kao i pristup bežičnom Internetu.


Za naše goste koji žele veći komfor i osamu, predlažemo ekskluzivne apartmane u izdvojenom objektu hotela neposredno iznad razine mora. Apartmani su namijenjeni za manju grupu od 4 do 6 članova i udovoljavaju svim potrebama samostalnog boravka.
Okoliš je uređen kao oaza mediteranskog bilja okružen izvornim dalmatinskim kamenom.

Sobe

Hotel raspolaže sa 2 jednokrevetne i 22 dvokrevetne sobe. Većina dvokrevetnih soba ima mogućnost pomoćnog ležaja. Jednokrevetne sobe su sve na park strani i nemaju balkon. Dvokrevetne sobe su na park strani i na morskoj strani, i sve imaju balkon. Sve sobe imaju u potpunosti isti sadržaj; klimu / grijanje, tuš, WC, SAT TV, bežični Internet, telefon...


Aktivni odmor

Ako želite biti aktivni na Vašem odmoru, imamo pravo riješenje za Vas. Organiziramo izlete u sve bliže Nacionalne parkove, Parkove prirode, posjet okolnim znamenitostima...
Za one željne prave avanture organiziramo rafting, kajaking, bungee jumping, foto safari, paintball, vožnju brodom ili let avionom, biciklističke i motorističke ture...
Gotovo sve karte i ulaznice možete kupiti na recepciji hotela gdje su dostupne i dodatne informacije i detalji o svim izletima i aktivnostima.

Posedarje

Posedarje je malo mjesto i lučica na obali Novigradskog mora, a naseljeno je od 12. st. Mjesto je poznato po domaćoj hrani, lokalnim specijalitetima, proizvodnji pršuta, ribarstvu i školjkarstvu.


Mjesto ima dugu povijest i tradiciju (spominje se od 1219., a kroz srednji vijek su se proslavili knezovi Posedarski braneći zemlju od Turaka i Mlečana). Najpoznatija ličnost je knez Martin Posedarski kojem je podignut spomenik na centralnom trgu.
U mjestu se nalaze još 3 građevine s dugom povijesti; župna crkva Marije od Ružarija iz 12.st.; romanička crkva Uznesenja Marijina iz 13.st.; gotička crkvica sv. Duha na jednom od 3 otočića pred mjestom.
Zanimljivo je posjetiti i izletište Čelinka na brdu iznad mjesta, na kojem je lokalni umjetnik i tesar sagradio crkvicu i skulpture od ručno izrađenog drveta.