Tajna ljepote u Zagrebu donosi 25 tretmana mršavljenja i oblikovanja tijela! Uvjerite se u moć 4D kavitacije i njezin dvostruko brži i bolji učinak za 699kn! GRATIS poklon tretman po izboru!

6 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

POKLON jedan tretman po izboru: lipo laser, body former ili termo deka! Postignite rezultate uz: 3x 4D kavitacija, 3x RF tijela: 3x limfna drenaža, 3x lipo laser, 3x body former, 5x termo deka, 5x vibracijska platforma.

O SALONU:

U centru Zagreba u Ulica kneza Ljudevita Posavskog 36B smjestio se novootvoreni salon za mršavljenje i oblikovanje tijela ”Tajna ljepote” prilagođen potrebama moderne žene.

Uz ugodnu i toplu atmosferu salon je zamišljen kao Vaša mala oaza za relaksaciju gdje se možete opustiti od svakodnevnih obaveza i napornog tempa života.

Ciljanim tretmanima za oblikovanje tijela i mršavljenje uz stručno vodstvo našeg osoblja, svaka žena može postići svoj cilj a to je vitka linija a da pri tome nije ugroženo njezino zdravlje. Želja nam je da mršavite zdravo i pametno, pronađete savršenu kilažu za Vaše tijelo i osjećate se zadovoljno.

4D KAVITACIJA

4D kavitacijom sa samokontrolom rada čime se dozira dubina ultrazvučnih valova te je na taj način tretman ne samo učinkovit nego i vrlo siguran za okolna tkiva i živce, djelujmo na odstranjivanje viška vode, masnoće te celulita. 

LIMFNA DRENAŽA

Nakon tretmana 4D kavitacije svakako ćemo napraviti limfnu drenažu kako bi stimulirali metabolizam te kroz limfni sustav djelovali na ubrzano izlučivanje otpadnih materija i viška tekućine iz organizma (lica i tijela).  

RADIOFREKVENCIJA TIJELA

Radiofrekvencijom vidljivo djelujemo na proizvodnju kolagena, zatezanje kože te redukciju celulita i masnih stanica. Lipo laser još nazivaju i ‘liposukcijom’ bez kirurškog zahvata. Body former/elektrostimulacija uz pomoć mikrostruje na brz i efikasan način ukloniti će masne naslage, poboljšati tonus Vaše kože i osloboditi Vas celulita. 


POKLON jedan tretman po izboru: lipo laser, body former ili termo deka!