Nikako da postignete željenu kilažu i oblik tijela? Salon za njegu i masažu tijela "Goga" u Zagrebu donosi Vam mini pakete mršavljenja: špek tretmani od čak 10 ili 20 tretmana već od 399 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Izaberite svoju opciju i napokon dođite do vidljivih rezultata! Kupon se može iskoristiti do 10.06.2018.

Opcija 1):

5X VJEŽBANJE NA VIBRACIJSKOJ PLATFORMI-VIBRO POWER + 5X POPULARNI ŠPEK TRETMAN U INFRA RED SAUNI za samo 399 kn! 

Opcija 2):

FIT-EKSPRESS 20 TRETMANA MRŠAVLJENJA...10X VIBRACIJSKA PLATFORMA VJEŽBANJE NA VIBRO POWERU..4X INFRA RED SAUNA SA ZAMATANJEM U FOLIJU BODY WRAPPING...4X APARATIVNA LIMFNA DRENAŽA - BODY PRESS APARAT... 2X VJEŽBANJE U TERMO KAPSULI SA ZAMATANJEM U FOLIJU BODY WRAPPING za samo 479 kn!



Pomoću aktivnih, ciljanih vježbi u Termo kapsuli, postižemo odlične rezultate u gubitku težine i centimetara na najkritičnijim zonama na tijelu! Konstantna temperatura od 37 C u Termo kapsuli koja omogućuje u samo 25 minuta vježbanja potrošiti 1500 kCal, što je 3-4 puta više masnoće nego uobičajenom tjelovježbom.

Infra Therapist sauna: povoljno utječe na Vašu kožu, sagorijeva kalorije i kontrolira težinu, otklanja toksine, umanjuje bol, jača kardiovaskularni sistem, jača imunološki sistem, umanjuje stres i umor, 6 vrsta masaže i odabir temperature, 

Presoterapija - zvana i limfna drenaža 

Limfnom drenažom, zvanoj i presoterapija, postiže se ravnoteža tekućina u organizmu i bolje opće stanje organizma. Metoda upuhivanja zraka stvara pritisak na limfne čvorove, čime se mehanički potiskuje nataložena međustanična tekućina. 

Terapijom se potiče funkcija limfnog sustava pa se tako brže izlučuju štetne tvari iz tijela kao i suvišne tekućine. Cjelokupni tretman dovodi do stanja opuštenosti, prestanka natečenosti i boli koja je eventualno bila prisutna ranije.

Limfna drenaža je medicinsko-kozmetički tretman koji potiče razgradnju celulita, smanjenje obujma, prokrvljenost tkiva i otklanjanje edema.


Pozitivni učinci aparatne limfne drenaže: smanjenje obujma nogu, smanjenje oteklina nogu, razbijanje i razgradnja celulita, poboljšanje cirkulacije, pomaže učvršćivanju i zatezanju kože, pomaže izbacivanju toksičnih tvari iz organizma, primjena presoterapije pogoduje procesima ozdravljenja u ljudskom tijelu.