Želite li smršaviti i do 10 kg?! Salon za njegu i masažu tijela "Goga" u Zagrebu nudi uslugu ušne akunpunkture uz izradu plana prehrane! Jamstvo rezultata za samo 249 kn!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Iskoristite dva tretmana akunpunkture u 2 dolaska. Stavljaju se flasteri sa iglicom na točke na uhu koje žena nosi tjedan dana na uhu .Flasteri koji imaju iglicu u sebi mijenjaju se jednom tjedno; izrađuje se plan prehrane; drugi dolazak je za tjedan dana! Kupon se može iskoristiti do 06.06.2018.

Prehrambena edukacija:

Program prehrane se prilagođava svakoj ženi individualno zavisno o broju kilograma koje želi skinuti. Konzumira se voće ,povrče, sve namirnice u više malih obroka dnevno, bez gladi i vaganja namirnica dapače jede se i mršavi. 

Treba samo pravilno iskombinirati namirnice i unositi dosta tekućine da organizam lakše eliminira masti i toksine. Unosom pet obroka dnevno ubrzava se metabolizam i i organizam stalno radi.  Unosom jednog do dva obroka dnevno usporava se metabolizam i previše se pojede u jednom obroku i  pojačava se skldištenje masti i debljanje.

Akupunktura je starokineska metoda liječenja uz pomoć igala koje se zabadaju u određene točke na koži.

Izuzetno je djelotvorna i kod komplikacija nakon operacija, kemoterapije i zračenja, sinusitisa, opstipacija, bolova koštanog i mišičnog sustava. Također ublažava i liječi i upale mjehura, bubrega i prostate, bolove uzrokovane bubrežnim kamencima te inkontinenciju i noćno mokrenje u krevet, ali i impotenciju.

Pomaže i kod psihosomatskih oboljenja i poremećaja, npr. glavobolja, migrena, neuralgija, fantomski bolovi, depresije, poremećaja prehrane, pretjerane težine i poremećaja spavanja. Primjenjuje se i u liječenju ovisnosti o alkoholu, nikotinu, tabletama i drogama.

Jeste li znali? Akupunktura daje dobre rezultate i u liječenju djece, npr. u slučaju alergije, astme, epilepsije i poremećaja u razvoju, pa se njoj mogu podvrgnuti i djeca od 8. godine života