Prije kupnje izaberite svoj smještaj između apartmana A2+1(spavaća soba s dva ležaja + dnevni boravak s pomoćnim ležajem) ili apartmana B4+1 (dvije spavaće sobe s po dva ležaja + dnevni boravak s pomoćnim ležajem)! Kupon vrijedi u periodu 30.04. - 02.05.18.!!!

Apartmani Medena udaljeni su 2000m od starog ribarskog sela Seget Donji (povezani šetnicom - lungomare), 4 km od Trogira - grada muzeja, riznice kulturno - povijesnih spomenika, zaštićen pod UNESCO-om. Udaljeni su 7 km od zračne luke i 30 km od Splita.

Uz šetnicu na plaži nalaze se razni sadržaji: suvenirnica - kiosk, prodaja brodskih izleta, najam brodica, ležaljki, suncobrana, jetski, konoba, pizzeria, slastičarnice i fast food.
Također se u sklopu turističkog naselja nalazi i teren za dječje igre.

U svim apartmanima dostupan je Wi-fi.
Sportske mogućnosti: sportovi na pijesku (rukomet, badminton i odbojka), košarka, razni sportovi na vodi (pedaline, jetski, padobrani), windsurfing club. 

Opis apartmana: A2+1 Standard + 

Svi apartmani su kompletno opremljeni posuđem za kuhanje, priborom za jelo, filter caffe aparatima, mikrovalnom pećnicom, posteljinom i ručnicima – sve prema broju ležaja.Takodjer apartmani su opremljeni: klima uređajima (hlađenjem – grijanjem), SAT TV, telefonom.Apartmani su orijentirani prema moru.Parkirna mjesta su pored apartmana.

Apartman sadrži: 40m kvad., spavaća soba s bračnim krevetom, dnevni boravak s kaučem na razvlačenje, kuhinja, telefon, Wi-fi, kupatilo i WC, u prizemlju su sa  terasom.

Opis apartmana: B4+1 Standard + 

Svi apartmani su kompletno opremljeni posuđem za kuhanje, priborom za jelo, filter caffe aparatima, mikrovalnom pećnicom, posteljinom i ručnicima – sve prema broju ležaja, također apartmani su opremljeni: klima uređajima (hlađenjem – grijanjem), SAT TV, telefonom.Apartmani su okrenuti prema moru.Parkirna mjesta su blizu apartmana.

Apartman se sastoji od: 46 m2., dvije spavaće sobe - u jednoj sobi je bračni krevet a u drugoj dva  kreveta , dnevni boravak s kaučem na razvlačenje,, kuhinja, telefon, Wi-Fi, kupatilo i WC, na katu su i imaju balkon.