Kristalno čisto more i proljetne boje Umaga na 3 dana/2 noćenja s polupansionom za dvoje u hotelu Sol Aurora****! Uživajte u bogatim sadržajima i prvosvibanjskom pikniku...već od 909 kn!

19 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Prvosvibanjski piknik uključen u cijenu! Kupon vrijedi od 19.04.18. do 22.04.18. i od 27.04.18. do 02.05.18. Isključeni termin 28.04.18. i 29.04.18.


Sol Aurora hotel

Hotel Sol Aurora jedan je od prvih ekološki orijentiranih hotela u Hrvatskoj. Kao jedini all inclusive hotel u Umagu, hotel Sol Aurora savršena je destinacija za gosta koji želi uživati u svakom detalju bogate ponude. Vanjski bazen, smješten odmah do plaže a iz kojeg se uzdiže maslina, simbol istarskog podneblja, nudi jedinstveni pogled na Jadransko more. Ovaj hotel u Umagu idealno je odredište za nezaboravan obiteljski odmor.

 


OBITELJSKI HOTEL, FREE WIFI, BAZEN, DIREKTNO NA PLAŽI! 

Prvosvibanjski piknik uključen u cijenu!


Aktivnosti i zabava u hotelu Sol Aurora

Sol Aurora nudi najzabavnije aktivnosti za djecu i odrasle za savršen obiteljski odmor. Dobrodošli na PRAVI ODMOR uz pregršt sunca i zabave!

Sport & Rekreacija - sportska ponuda u hotelu

Bicikli - uz prethodnu rezervaciju/najavu
Nordijsko hodanje - uz prethodnu rezervaciju/najavu
Zabavni sportski program: program fitnessa uz keep fit, stretching i aerobiku u vodi
Stolni tenis
Streljana
Boćanje


Plaža i bazeni

Betonska plaža sa ležaljkama i suncobranima (dodatno se naplaćuje)
Vanjski bazen sa sunčalištem
Bazen za djecu
Ručnici za plažu i bazen (kaucija potrebna)
Razne igre (šah, domino, karte,itd.)


Prvosvibanjski piknik uključen u cijenu!


Dragulj Hrvatske - Umag

Prvi grad na ulasku u Istru sa sjevera osvaja svojim šarmom, raznolikošću i bogatstvom ponude. Gradić koji kroz 45 km obale i zanimljivo zaleđe sintetizira posebitosti čitave regije možda je najbolji uvod u jedan drugačiji doživljaj Mediterana. Grad Umag ima izuzetno zanimljivu povijest: otkrili su ga rimski plemići i odlučili prisvojiti kao svoju ljetnu rezidenciju. Sjaj, raskoš i glamur tih vremena preslikava se i danas u venecijanskim kućama stare gradske jezgre - sačuvani su dijelovi zidina i kula, ali i renesansne i barokne zgrade i crkve... U zaleđu nailazimo na prekrasna brežuljkasta mjesta-utvrde s nevjerojatnim vidicima i zadivljujuće prošlosti te mnoštvo agroturizama s autohtonim delicijama i prijateljskim domaćinima. Umaško more kristalno je čisto i pogodno za kupanje od svibnja do listopada, a tijekom cijele godine gosti uživaju u raznim događajima i bogatoj gastronomskoj ponudi. Posjetite grad Umag i doživite neponovljivo iskustvo Istre!

 

Obavezna e-mail rezervacija odmah po kupnji kupona isključivo na mail booking@plavalaguna.com uz broj kupona po aktivaciji kupona.