Neponovljivo iskustvo Istre i hrvatski dragulj Umag na 3 dana/2 noćenja u Melia Istrian Villas za 4 ili 6 osoba već od 1089 kn! Pripremite se na vrhunsko uživanje, zaplivajte u unutarnjem bazenu...

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Nezaboravni provod od 3 dana uz 2 noćenja u Classic Villi za 4 ili 6 osoba! Kupon vrijedi od 20.04.18. do 28.04.18.

Meliá Istrian Villas
Meliá Istarske vile nalaze se u Stella Maris Resortu, 2 km od centra grada Umaga. Melia Istrian Villas objedinjuju tradicionalnu istarsku arhitekturu i udobnost suvremenog dizajna u ugodnu i opuštajuću cjelinu. Ove istarske vile smještene su u Stella Maris Resortu, okružene su zelenilom borove šume, tek nekoliko koraka od samog mora. Naselje Melia Istrian Villas sadrži 180 vila, uključujući sedam „Luxury“ i 23 „Superior“ vila. Svaka vila nudi luksuz i privatnost za nezaboravan boravak u Istri. U blizini su također i teniski tereni na kojima se svakog ljeta održava Plava laguna Croatia Open Umag.

FAMILY RESORT
FREE WIFI
BAZEN
SADRŽAJI ZA SPORTAŠE
LEŽALJKE I SUNCOBRANI NA PLAŽI (BESPLATNO)

Smještaj
180 Meliá Istrian Villas od kojih 149 vila Classic, 7 vila Luxury, 23 vile Superior i jedna jedinstvena predsjednička vila Stella Maris.

Sadržaji: LCD SAT TV, telefon, bežični pristup internetu, klima uređaj, sef.
Luksuzno uređeni: spavaće sobe, dnevni boravak, kupaonica, blagovaonica, kuhinja.

Prostrana moderno opremljena terasa može se pretvoriti u udoban dnevni boravak na otvorenom.

Transport po eko naselju organiziran je isključivo električnim automobilima s vozačem koji su na raspolaganju gostima smještenim u predsjedničkoj vili ili Superior i Luxury vilama, dok su gostima ostalih vila na raspolaganju isključivo prilikom prijave i odjave.

Aktivnosti i zabava u resortu Stella Maris
Resort Stella Maris nudi brojne aktivnosti za djecu i odrasle za savršen obiteljski odmor u znaku zabave. Dobrodošli na PRAVI ODMOR uz pregršt sunca i zabave čitav dan!

Gastro ponuda
Ô Grille restoran uz bazen
Street food restoran Mundoaka, tik uz more
Konoba Stella Maris
Buffet restoran
Pizzeria, fast food, snack barovi, caffé barovi - u Stella Maris Resortu
Posebni Lounge Bar na recepciji Melia' Istrian Villas isključivo na raspolaganju gostima vile Stella Maris te Luxury i Superior vila
Pizzerija Laguna (dostava unutar resorta, radno vrijeme do 02:00 u noći)

Certifikat Plave zastave (plaža Laguna) označava izuzetnu čistoću mora i uređenost plaže!

Umag Istra, dragulj Hrvatske Umag

Prvi grad na ulasku u Istru sa sjevera osvaja svojim šarmom, raznolikošću i bogatstvom ponude. 

U zaleđu nailazimo na prekrasna brežuljkasta mjesta-utvrde s nevjerojatnim vidicima i zadivljujuće prošlosti te mnoštvo agroturizama s autohtonim delicijama i prijateljskim domaćinima. Umaško more kristalno je čisto i pogodno za kupanje od svibnja do listopada, a tijekom cijele godine gosti uživaju u raznim događajima i bogatoj gastronomskoj ponudi. Posjetite grad Umag i doživite neponovljivo iskustvo Istre!