Dašak zavodljivog Umaga za cijelu obitelj! 3 dana uz 2 noćenja u Classic ili Superior Mobilnoj kućici - CampingIN Park Umag, uz završno čišćenje, posteljinu i ručnike, sve za 4 osobe i od 599 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kristalno plavo more, idilično zelenilo, blaga klima, kilometri prekrasne obale... Sve to krasi neopisivu razglednicu Umaga... Kupon vrijedi od 20.04.18. do 28.04.18.

CampingIN Park Umag - savršeno mjesto za cijelu obitelj

CampingIN Park Umag je visokokvalitetan, nagrađivan kamp na istarskoj obali Jadrana. Okružen je bujnim zelenilom, nudi prostrane parcele, a tu je i predivan eko-park s autohtonim biljem. Ova prirodna oaza nudi smještaj na parcelama, u mobilnim kućicama te u Superior kućicama. CampingIN Park Umag je ekološki osviješten kamp s prekrasno uređenim okolišem.

CampingIN Park Umag Mobile Homes - kampiranje sa svim ugodnostima koje imate kod kuće

CampingIN Park Umag Mobile Homes mjesto je na kojemu se priroda i komfor stapaju u jedno kako bi stvorili idealno mjesto za odmor vaše obitelji. Ovaj obiteljski raj okružen zelenilom sa svojom raznovrsnom ponudom oboriti će s nogu i one najzahtjevnije. Od Mobilnih kućica Classic, za obitelji koje žele uživati u komforu koji imaju kod kuće, do Superior, Family i Luxury Homes, za one koji svoj odmor u prirodi žele začiniti daškom luksuza.

Smještaj:

Classic Mobilne kućice: dvije spavaće sobe, kupatilo, dnevni boravak, u potpunosti opremljena kuhinja, terasa, klimatizacija.

Superior, Family, Luxury Homes: dvije spavaće sobe, dvije kupaonice, dnevni boravak, u potpunosti opremljena kuhinja, terasa, besplatni internet, klimatizacija, bazen.

Obiteljskih aktivnosti je pregršt: organizirani zabavni programi, bazeni, od kojih jedan dječji s gusarskim brodom, i brojne mogućnosti bavljenja sportom poput tenisa, odbojke i nogometa.

OBITELJSKI KAMP
FREE WI-FI
BAZEN
KUĆNI LJUBIMCI DOBRODOŠLI
SADRŽAJI ZA SPORTAŠE

Dodatna ponuda u kampu:
Supermarket
Pekara
Prodaja svježe ribe
Ambulanta
Prilagođenost potrebama osoba s invaliditetom
Perilice za pranje rublja nalaze se kod sanitarnog čvora br. 1, 3, 4, 5, 6 i 9 (uz nadoplatu) 
Mogućnost privezišta malog čamca/barke
Masaže
Besplatni Wi-Fi internet pristup (na područjima gdje je jačina veze adekvatna)
Internet kutak na recepciji kampa (uz nadoplatu)
Istria Experience - info punkt unutar Resorta – informacije o destinaciji, bogata ponuda izleta i doživljaja u Istri, rezervacija transfera i rent-a-car-a, mogućnost kupnje unikatnih suvenira

Uređena plaža kampa Park Umag nagrađena je eko simbolom: Plavom zastavom!