Znate li gdje se zabavljala holivudska elita na snimanju filma Mamma Mia? Ne propustite hrvatski raj na zemlji, otok Vis na 5 dana/4 noćenja s polupansionom za dvoje u hotelu Issa***...od 2465 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Birajte između 4 ili 7 noćenja i udobno se smjestite u hotelu Issa***. Jedno dijete do 12 godina GRATIS!


Glumačke zvijezde filma Mamma Mia Pierce Brosnan, Amanda Seyfried posjetili su ovaj osebujan raj na zemlji...

HOTEL ISSA***

HOTEL ISSA*** nalazi se izvan mjesta, na osami, 10 minuta hoda od trajektne luke. Za sve željne mora i osvježenja u vrućim ljetnim danima, gradska plaža s puno hladovine borova i manjim žalima nalazi se neposredno ispod hotela. Sama plaža nudi zabavne sadržaje. U hotelu možete provesti vrijeme u lobby baru uz izvrsna domaća vina, lokalna craft piva i ostale delicije poput viške pogače, cvita i hroštula. Osim toga, savršeno ćete se opustiti na vanjskoj terasi hotela, skrivenu među borovima gdje možete u miru ispijati jutarnju kavi ili se odmoriti u predvečerje s društvom.


Hotel raspolaže sa 128 smještajnih jedinica. Sve smještajne jedinice imaju balkon, SAT TV, telefon, tuš/WC, fen za kosu, većinom klimatizirane. Sobe su dvokrevetne, s pogledom na more ili park. Neki od sadržaja koje hotel nudi su:

Hotelski restoran s uslugom buffet doručka + buffet večere (bogati izbor i za
vegetarijance)
Aperitiv bar
TV salon
Parkiralište (besplatno)
Sef na recepciji
Mini golf

DVOKREVETNA SOBA s pogledom na park
OPREMLJENOST:
Kupaonica
Balkon
Telefon
Sat TV
DVOKREVETNA SOBA s pogledom na more 
OPREMLJENOST:
Kupaonica
Telefon
Sat TV
Balkon


OTOK VIS
Otok Vis je najudaljeniji naseljeni otok od kopna. Površina otoka iznosi 90,3 km2, a do njega se može doći trajektom, katamaranom ili brodom iz Splita. Ukupna duljina obale Visa je 77 km. Oko otoka Visa se nalaze brojni manji otoci, otočići i školji (Biševo, Budikovac, Brusnik, Jabuka, Ravnik, Svetac i drugi).

Vis je oduvijek bio otok ribara i vinogradara. Komiža na otoku Visu čak se smatra kolijevkom ribarstva na Jadranu o čemu danas svjedoči Ribarski muzej u Komiži. Osim toga, kaže se da su prvu vinovu lozu u Dalmaciji posadili stari Grci i da je posađena upravo na Viškom polju. Najpoznatije autentično bijelo vino je čuvena viška Vugava, koju možete probati u brojnim restoranima i vinskim podrumima na otoku Visu.


Vis osim jedinstvenog povijesnog, kulturnog i prirodnog nasljeđa ima i prekrasno, kristalno bistro more, skrivene plaže od kojih su neke proglašene najljepšima u Europi (Stiniva), uvale i otočiće, mediteransku klimu prepunu sunčanih sati i gostoljubive domaćine. Upravo zato je Vis omiljeno turističko odredište i bit će nam drago da ga i Vi posjetite i doživite u punom smislu riječi.

Vis je otok koji nudi veliki broj prirodnih znamenitosti i ljepota koje preporučamo vidjeti:
Arheološki muzej
Antička Issa
Izleti brodom (Modra Špilja, izlet oko otoka, poznate uvale i plaže kao npr. Stiniva, Stončica, Velika i Mala Travna, Zglav…)
Izlet u Titovu špilju
Vinski putevi
Britansku tvrđavu Fort George s najljepšim zalaskom sunca
Potkop za podmornice i brodove
Tuneli Drugog svjetskog i Hladnog rata
Izvrsnu gastro ponudu lokalnih restorana
Planinarske staze
Ribarski muzej u Komiži


Vis je ono što u životu morate doživjeti! Dozvolite nama da budemo dio Vašeg boravka u ovom “raju na zemlji”.

Kupon za ponudu 1 vrijedi isključivo od 13.06.18. do 17.06.18. ili od 11.07.18. do 15.07.18. Kupon za ponudu 2 vrijedi isključivo od 01.06.18. do 08.06.18.